Ce vor sa le interzica Adela Popescu si Radu Valcan copiilor lor?

Publicat: 24 iul. 2018, 15:10 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Adela Popescu si Radu Valcan vor sa-si creasca copii fara acces la gadget-uri.

Desi cei doi actori, prezentatori Tv si blogeri sunt, datorita locului de munca, mereu in preajma unor gadget-uri, acestia nici nu vor sa auda de faptul ca cei doi copii ai lor vor creste inconjurati de asa ceva.

Cuplul a decis sa-si creasca frumos copiii, fara sa le puna la dispozitie tot felul de dispozitive electronice. „Mi se pare ca deja a devenit perimata ideea cu vlogul. Noi nuntem talentati, nu zic nu, dar atata lume face vlog”, a spus Adela Popescu.

Ce vor sa le interzica Adela Popescu si Radu Valcan copiilor

Ce vor sa le interzica Adela Popescu si Radu Valcan copiilor lor?

Si sotul acesteia se pare ca este la fel de inversunat ideii: „Ideea este ca toate filmuletele pe care le-am facut pana acum, astea simpatice de care spune toata lumea, au fost pur si simplu intamplatoare.

Totul s-a intamplat pe moment, ca noi nu ne propunem niciodata sa facem. Daca am avea scenariu si ne-am propune sa facem unul-doua filmulete, cu siguranta nu ne-ar iesi asa bine. Eu am ceva impotriva vlog-urilor, ii apreciez pe cei care se ocupa 100%, e vorba despre impactul online-ului in vietile noastre.”

Cei doi chiar au luat atitudine in urma constientizarii fiului lor in privinta lucrurilor din jurul lui. „Alexandru a inceput sa imite tot ce vede la noi. Daca noi am sta tot timpul cu telefonul in mana, n-am putea avea pretentia de la el sa nu stea.”, au spus cei doi.Ce vor sa le interzica Adela Popescu si Radu Valcan copiilor lor?

„Am patit o chestie tare acum un timp. Am vrut sa-mi scot watsapp-ul, a nu stiu cata oara, ca nu-l mai suportam si l-am scos. Bineinteles ca nu mai primeam niciun mesaj, doar Adela imi dadea mesaj prim SMS ca stia ca nu mai am.

Problema era ca trebuia sa-mi trimita mama, trebuia sa-mi trimita soacra-mea poze cu copilul, plus prietenii lucruri serioase si a trebuit sa reinstalez, Chiar daca sunt impotriva anumitor lucruri actuale, n-ai cum, traim in era tehnologiei”, a spus Radu Valcan.

Publicat: 24 iul. 2018, 15:10 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă