De ce nu a fost invitata Mariana de la „Exatlon” la nunta lui Vladimir Draghia? Vedeta a explicat motivul

Publicat: 24 iul. 2018, 14:01 Autor: D. C. News 3

Mariana nu a fost invitata la nunta secreta a lui Vladimir Draghia cu Alice. Cu toate astea, sportiva a tinut sa le transmita un mesaj.

De ce nu a fost invitata Mariana de la „Exatlon” la nunta lui Vladimir Draghia? Se stie ca la nunta lui Vladimir au participat si alti concurenti ai Exatlonului, concureti cu care Draghia a ramas in relatii foarte stranse.

Indiferemnt de apartenenta fiecaruia la echipe eimpartite in jocul din Dominicana, acestia au venit sa le ureze proaspetilor miri toate cele bune.

De ce nu a fost invitata Mariana de la „Exatlon” la nunta

Motociclistul Catalin Cazacu povesteste despre cum s-a simtit la nunta amicului sau Vladimir Draghia.„Nu am fost invitata la nunta sau poate nu m-am uitat eu bine pe watsapp. Oricum vreau sa le spun lui Vladimir si lui Alice ‘casa de piatra!’, formeaza un cuplu superb si sunt doi oameni speciali. Vladimir are un carcter extraordinar.

E un om bun, milos, generos, iar asta s-a vazut dupa finala Exatlon. Asta e parerea mea despre caracterul lui: nota 10. Dragii mei, sa fiti fericiti si impliniti”, este mesajul Mariantei pentru proaspetii miri, potrivit WOWbiz.ro.

Vladimir este castigatorul primului sezon „Exatlon”. Dupa ce a venit din Dominicana a decis sa o ceara in casatorie pe iubita lui. Fericitul eveniment a avut loc sambata, 21 iulie 2018. Cuplul a ales o nunta intima , cu o ceremonie pe plaja, unde au participat doar familia si prietenii apropiati.

Publicat: 24 iul. 2018, 14:01 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă