Poza care l-a salvat de inchisoare. Barbatul a ajuns la politie, dupa ce sotia l-a acuzat de viol! Adevarul e socant VIDEO

Publicat: 12 Apr. 2019, 17:56 Life

O fotografie a fost salvatoare pentru un barbat. Acesta fusese inainte gardianul unei inchisori, dar a fost acuzat de lucruri grave.

Poza care l-a salvat de inchisoare pe un barbat din Australia a devenit virala. Imaginea total neasteptata a facut ca lucrurile sa fie foarte clare pentru autoritati, in acest caz neobisnuit.

Sarah Jane Parkinson si-a acuzat sotul de viol si violenta domestica. In spatele acuzatiilor a stat insa un adevar foarte grav. In realitate, barbatul nu ii facuse absolut nimic rau noii sale sotii. Ba din contra, el a avut grija sa cumpere o casa pentru amandoi.

Femeia avusese o minte, dar si un plan diabolic. Si-a acuzat partenerul de viol, pentru a putea pune mana pe locuinta in care abia se mutase. Tanara a crezut ca asa va scapa de proaspatul sot din peisaj, dar s-a inselat amarnic.

Poza care l-a salvat de inchisoare pe barbat a fost descoperita tarziu!

In ziua in care a fost acuzat ca ar fi abuzat-o pe femeie, Dan Jones de fapt nici nu se afla in apropierea acesteia. Barbatul, un fost gardian de inchisoare, a cerut-o in casatorie pe femeie la doar cateva luni de cand se cunoscusera. Lucrurile mergeau bine intre ei, dar el stia despre Sarah Jane Parkinson ca avea un trecut problematic.

Noua sotia i-ar fi povestit ca fost violata in trecut, de un prieten al tatalui ei. Inainte ca barbatul sa poata fi tras la raspundere, ar fi fugit din tara, in Turcia. Socat de aceasta istorisire, lui Dan Jones nu i s-a parut ca fiind nimic de care ar fi trebuit sa aiba grija.

In realitate, femeia s-a folosit de drama sa din trecut pentru a putea pune mana pe casa abia cumparata de barbat, in New South Wales. Pe data cand sotia l-a acuzat de abuz, Dan se afla in vizita la rude. A demonstrat acest lucru cu ajutorul unei fotografii.

Poza care l-a salvat de inchisoare era un portret al sau, cand tine in brata un bebelus, pe nepotul lui. Ipostaza inocenta si mai ales momentul cand a fost imortalizata intreaga scena a corespuns cu ziua in care el si-ar fi violat nevasta. In realitate, anchetatorii si-au dat seama ca au in fata o inscenare din partea femeii.

Dan Jones a fost totusi arestat pe baza acuzatiilor de violenta domestica, in Ajunul Craciunului, in 2013. In perioada scurta pe care a petrecut-o in spatele gratiilor, inainte sa isi poata demnonstra nevinovatia, sotia lui a trait cu un alt barbat in casa pe care el o cumparase.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 12 Apr. 2019, 17:56 Life
Pe aceeași temă