Florin Pastrama si Brigitte Sfat, scandal maxim la Ferma. S-au certat urat

Publicat: 12 Apr. 2019, 18:24 Vedete

In editia de miercuri, 10 aprilie 2019, a emisiunii Ferma, Brigitte Sfat a fost cea care a trebuit sa aleaga un om pentru duel.

Florin Pastrama si Brigitte Sfat, scandal maxim la Ferma. S-au certat urat din cauza duelului. Ea a fost nevoita sa aleaga un om pe care nu il mai vrea alaturi. Nu a stiut pe cine sa aleaga deoarece echipa ii soptea nume pe care ea nu si le dorea.

Florin Pastrama si Brigitte Sfat, scandal maxim la Ferma din cauza duelului. Bruneta a fost nevoita sa aleaga un nume pentru a il baga la lupta. Brigitte Sfat a ajuns la duel, dar nu a stiu pe cine sa aleaga. Kamara a incercat sa o ajute, propunand numele Otinelei.

Florin Pastrama si Brigitte Sfat, scandal maxim la Ferma

In urma cu cateva editii, Florin Pastrama a sarutat-o pe gura pe Otinela, in timp ce Brigitte Sfat era in camera. Suparata ca iubitul ei nu o sustine, Brigitte Sfat a facut scandal maxim la Ferma. Cei doi s-au certat grav!

  • „Mă simt flolosită. I-ai lăsat să vină la mine cu tot felul de propuneri. De ce i-ai lăsat să mă dărâme? De ce nu ai avut încredere în mine? De ce nu crezi că eu m-am rugat și știu? O să aleg pe cine vreau eu. Mă simt trădată. Cine mă folosește pierde. Am o problemă psihică cu cei care mă folosesc. Dacă nu crezi în credința mea, nu mă interesează”, i-a spus Brogitte lui Florin Pastramă.

Brigitte Sfat, legata de cruce

Florin Pastrama si Brigitte Sfat, scandal maxim la Ferma. S-au certat uratIn urma cu cateva ore, bruneta a publicat pe contul de Facebook o imagine socanta. Brigitte Sfat apare intr-un costum de baie colorat si decupat. Aceasta sta pe un fel de cruce, legata de maini. Bruneta poarta ochelari transparenti de protectie. Toti concurentii din FERMA rad de Pastrama si Brigitte! Au fost la biserica si au facut juraminte! „Ne-am logodit!” VIDEO

„Țintă pentru ouă”, a scris bruneta în dreptul fotografiei. La inamginea cu pricina a comentat si Florin Pastrama care i-a pus o mare inimioara drept comentariu. E cutremur in FERMA! Catalin Zmarandescu distruge toti concurentii! „Pe Morosanu il terorizez! Pastrama are doar 33 in brat! Brigitte e cu gura mare” VIDEO

Publicat: 12 Apr. 2019, 18:24 Vedete
Pe aceeași temă