Incendiu in cel mai mare mall din Thailanda. Oamenii au sarit pe geam, in panica momentului VIDEO

Publicat: 10 apr. 2019, 17:54 Autor: D. C. VIDEO
Incendiu in cel mai mare mall din Thailanda. Oamenii au sarit pe geam, in panica momentului VIDEO

Un incendiu de proportii a cuprins cel mai mare mall din Bangkok. Oamenii au intrat rapid in panica pe masura ce flacarile se extindeau rapid.

Incendiu in cel mai mare mall din Thailanda. Oamenii au sarit pe geam, in panica momentului. Trei oameni au murit in urma incendiului in cel mai mare mall din Thailanda. Una din victime este un barbat care a sarit de la 24 m inaltime, de frica, informeaza dailymail.co.uk.

O alta persoana a murit la locul incidentului, iar alta a murit ulterior, la spital. In urma incendiului izbucnit la ora de varf a orasului, sapte persoane au ajuns la spital. Multi erau in stare de soc si intoxicati cu fumul puternic.

Incendiu in cel mai mare mall din Thailanda VIDEO


Incendiu in cel mai mare mall din Thailanda a avut loc la ora de varf. A inceput intr-un depozit de documente aflat la etajul 8. Centrul comercial din Thailanda are cateva constructii langa el. In blocurile de langa mall se afla si un hotel, dar si o cladire de birouri.

Trei oameni au murit in urma incendiului din mall


Autoritatile din Bangkok cred ca incendiul a pornit de la cladirea de birouri. Din cauza vantului, s-ar fi extins. Cladirile au fost evacuate timp de o ora de la inceperea incendiului. Din fericire, pompierii au reusit sa stinga flacarile, dar fumul inca persista in cladiri.

Mall-ul Central World este situat intr-o intersectie aglomerata. Este inconjurat de complexe comerciale, altare si hoteluri celebre si populate tot timpul de turisti. Cladirea a mai luat foc o data, in anul 2010.

Publicat: 10 apr. 2019, 17:54 Autor: D. C. VIDEO
Pe aceeași temă