Fiul Andreei Popescu vede ingeri? Ce spune mama lui: ‘Se uita fix la altar si rade!’

Publicat: 10 Apr. 2019, 16:39 News 3

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, este casatorita de cativa ani cu dansatorul Rares Cojoc. Cei doi au devenit parinti anul trecut. Au un fiu.

Fiul Andreei Popescu vede ingeri? Mama lui, fosta dansatoare a Deliei, a povestit o intamplare pe contul ei de socializare. Andreea Popescu sustine ca toti copiii, pana la varsta de 7 ani, ar vedea ingeri. Acest lucru se intampla deoarece micutii sunt inocenti pana la varsta aia.

Apoi, ca printr-o minune, copiii nu ar mai vedea ingeri. Dar nici nu isi aduc aminte aceste intalniri cu fiintele din Rai. Cu toate ca preotii sustin ca asa este, multi oameni sunt sceptici. Cu toate astea, Andreea Popescu crede ca fiul ei vede ceva.

Fiul Andreei Popescu vede ingeri?

  • „De fiecare dată vrea la icoanele de pe perete. De fiecare dată când vede icoana cu Maica Domnului aşa de mult râde de parcă ar cunoaşte-o. Copiii, fiind ca şi îngerii, pentru că ei sunt fără de păcat până la vârsta de 7 ani, după cum spun Sfinţii Părinţi ei ajung să vadă ceea ce noi nu mai putem vedea.
  • Iar la maturitate Dumnezeu îngăduie ca pruncii să uite ca să nu se mândrească. Ioachim o dată la Sfânta Liturghie stătea si se uită la altar si atât râdea si se uita ba în sus ba în jos şi chuia, după care rămânea uimit, dupa iar râdea şi se minuna. Numai Dumnezeu ştie ce vedea el acolo. ❤️❤️❤️ #Ioachim #orthodox #love”, a scris Andreea Popescu pe Instagram.

Andreea Popescu s-a rugat pentru fiul ei

  • „Prima primăvară cu tine? Când eram însărcinată mă rugam zilnic la Dumnezeu ca Ioachim să fie bun, iubitor, bland, cuminte, darnic, smerit, iubitor de Dumnezeu si de aproapele. Ce pot observa până acum la Ioachim este ca multe dintre ele le are; este bun, blând, iubitor şi cuminte, dar ştiu că le va împlini şi pe celalalte pentru ca nicio rugăciune nu este mai mare decât cea a mamei si nicio rugăciune nu este ascultată aşa cum este ascultată rugăciunea mamei”, a scris Andreea Popescu pe contul de socializare.
Publicat: 10 Apr. 2019, 16:39 News 3
Pe aceeași temă