Pamela Anderson si Julian Assange. Vedeta e implicata in scandalul legat de arestul lui! Pe cei doi i-ar uni o idila din trecut

Publicat: 13 Apr. 2019, 13:16 Vedete

Celebrul Julian Assange, considerat "parintele" Wikileaks a fost arestat, cu o zi in urma. La scurt timp, actrita Pamela Anderson s-a sesizat si a transmis cuvinte grele.

Pamela Anderson si Julian Assange ar avea istorie impreuna. Barbatul este unul dintre cele mai controversate personaje, din scandalul Wikileaks. El a fost arestat joi, in Londra. „Julian Assange, in varsta de 47 de ani, a fost arestat de catre ofiterii Politiei Metropolitane, la Ambasada Ecuadorului”, a fost mentionat intr-un comunicat oficial, ieri.

Vedeta americana nu a incercat absolut deloc sa isi ascunda legatura pe care o are cu Julian Assange. Pamela Anderson a fost printre persoanele care l-au vizitat pe acesta. El a petrecut 7 ani in respectiva ambasada. Intre ei ar fi existat o anumita apropiere.

Pamela Anderson si Julian Assange au istorie!

Despre toate acestea, vedeta povestea anul trecut ca ar fi vorba si despre o relatie romantica. Pamela Anderson a spus toate acestea la postul TV Fox News, in luna august din 2018.

Pamela Anderson si Julian Assange

„Nu este la fel de apropiat cu alti oameni cum este cu mine. Cu siguranta exista un fel de legatura romantica, pentru ca este o lupta romantica”, mai spunea vedeta din „Baywatch”. Totusi, cateva luni mai tarziu ea s-a razgandit si a clarificat ca nu sunt impreuna.

In prezent, Pamela Anderson locuieste in Franta, impreuna cu iubitul ei. A decis sa se intalneasca la inceput cu Julian Assange pentru a invata cum sa devina o activista mai eficienta. Dupa, intalnirile au continuat. Cei doi au purtat discutii referitoare la drepturile animalelor, gelozie, si despre Biblie. S-ar parea ca mereu Pamela Anderson i-a adus barbatului feluri de mancare vegane.

Imediat ce fondatorul Wikileaks a fost arestat, actrita a scris un mesaj dur pe contul ei de Twitter. Ea a criticat decizia Ecuadorului, dar si pe cea a Marii Britanii, numind arestul „o diversiune de la Brexit”.

Printre vizitatorii celebri ai lui Julian Assange au mai fost si cantareata Lady Gaga sau fotbalistul Eric Cantona. De asemenea, el s-a mai intalnit si cu politicianul britanic Niger Farage. De asemenea, si designerul Viviene Westwood l-a vizitat de foarte multe ori pe fondatorul Wikileaks.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 13 Apr. 2019, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă