Motivul incredibil pentru care Pamela Anderson și soțul ei au divorțat după 12 zile

Publicat: 12 Feb. 2020, 10:55 Vedete

Pamela Anderson și soțul ei, Jon Peters, s-au despărțit după 12 zile de când și-au jurat iubire veșnică. Vestea a șocat întreaga lume, iar mulţi s-au întrebat ce s-a întâmplat între cei doi. Acum s-a aflat adevărul.

Pamela și Jon au mai avut o relație în urmă cu 30 de ani, însă atunci lucrurile nu au mers între cei doi. Anul trecut cei doi s-au reîntâlnit, iar în luna ianuarie 2020 s-au căsătorit.  După doar 12 zile de la nuntă și-au spus adio, fără a anunța însă și care este motivul despărțirii.

Se pare că celebra actriță l-a i-a cam golit conturile fostului său partener. Acesta a afirmat că în cele 12 zile cât i-a fost soție, Pamela a cheltuit 200.000 de dolari, fără a mai pune la socoteală banii dați pentru înlocuirea garderobei ei.

Mai mult decât atât, bărbatul nu a mai rezistat şi s-a despărțit de frumoasa Pamela prin intermediul unui mesaj, potrivit Page Six,

Pamela Anderson, declaraţii despre divorţ

„Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru, în condiţiile în care ne-am separat pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viaţă şi unul de la celălalt”, a precizat ea.

Publicat: 12 Feb. 2020, 10:55 Vedete
Pe aceeași temă