Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit la numai două săptămâni de la nuntă!

Publicat: 03 Feb. 2020, 15:23 Vedete
Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit la numai două săptămâni de la nuntă!

Pamela Anderson s-a despărţit de soţul ei la mai puţin de două săptămâni după ce cuplul şi-a unit destinele.

Fostul star din „Baywatch”, în prezent în vârstă de 52 de ani, se căsătorise cu magnatul Jon Peters, de 74 de ani, luna trecută, aceasta fiind al cincilea mariaj pentru vedeta blondă.
Ceremonia a fost una privată şi s-a desfăşurat în Malibu. Actriţa a declarat pentru The Hollywood Reporter că ea şi soţul său au decis să ia o pauză, relatează Agerpres.

„Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru, în condiţiile în care ne-am separat pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viaţă şi unul de la celălalt”, a precizat ea.

„Viaţa este o călătorie, iar iubirea este un proces. Cu acest adevăr universal în mint e, am decis să renunţăm să mergem mai departe cu obţinerea certificatului de căsătorie (…). Vă mulţumim pentru respectarea confidenţialităţii noastre”, a adăugat ea.

O sursă a declarat publicaţiei că perechea nu a depusese încă documentele legale pentru obţinerea unui certificat de căsătorie în urma ceremoniei din 20 ianuarie.

Anterior, Anderson a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee între 1995 şi 1998, cu muzicianul Kid Rock între 2006 şi 2007, şi cu jucătorul de poker Rick Salomon de două ori. Peters este producătorul de film din spatele peliculelor „Flashdance” şi „A Star Is Born”.

Cei doi au avut o aventură în urmă cu 30 de ani după ce s-au întâlnit la reşedinţa Playboy din Los Angeles.

Publicat: 03 Feb. 2020, 15:23 Vedete
Pe aceeași temă