Drama prin care a trecut Pamela Anderson! Viața ei a fost în pericol din cauza unei boli

Publicat: 13 mai 2021, 12:19 Autor: Andreea Voicu Vedete

Pamela Anderson este un nume greu, foarte mult timp fiind pe buzele multor persoane, indiferent de locul în care se aflau. Sex-simbolul care a devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în diferite pelicule a trecut printr-o dramă de nedescris, care i-a pus în pericol viața. Pamela a suferit de o boală gravă, care a costat-o mii de dolari.

Multe persoane au considerat de-a lungul anilor că Pamela Anderson a avut o viață roz, a trăit în ”puf„, fără a avea probleme. Însă, realitatea este cu totul alta, căci blondina s-a confruntat cu multe obstacole în viața ei. Vedetei i-a fost pusă în pericol viața, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. În anul 2002, Pamela Anderson mărturisea că suferă de Hepatita C, boala fiind luată de la un salon de tatuaje unde a împărțit același ac cu fostul ei soț, Tommy Lee. Totuși, acuzațiile au fost negate ulterior, scrie Viva.

Timp de 13 ani, Pamela Anderson a suferit și a reușit, într-un final, să se vindece. Tratamentul pe care l-a urmat a fost extrem de scump, scoțând din buzunare 10.000 de dolari. „Mă rog ca toţi cei ce trăiesc cu Hepatita C să ajungă să îşi permită tratamentul meu. În curând va fi accesibil pentru mai mulţi oameni, ştiu că deocamdată e greu de obţinut”, spunea Pamela Anderson în 2015, fericită că a scăpat de boală.

Pamela Anderson și soțul ei, Jon Peters, s-au despărțit după 12 zile

N-ai fi crezut că ar putea să existe o astfel de situație, dar totuși există! Pamela Anderson și soțul ei, Jon Peters, s-au despărțit după 12 zile, după ce s-au căsătorit. Se pare că celebra actriță  i-a cam golit conturile fostului său partener. Acesta a afirmat că în cele 12 zile cât i-a fost soție, Pamela a cheltuit 200.000 de dolari, fără a mai pune la socoteală banii dați pentru înlocuirea garderobei ei.

„Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru, în condiţiile în care ne-am separat pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viaţă şi unul de la celălalt”, a precizat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson ? (@pamelaanderson)

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 13 mai 2021, 12:19 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×