EXCLUSIV | Care sunt alegerile lui Raoul și cât de mult suferă încă după pierderea mamei sale! “Nu sunt incomplet. Nu am nevoie să fiu completat. Am nevoie să fiu susținut”

Publicat: 23 nov. 2022, 12:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Raoul a fost prea cuminte în 2022!

Care sunt alegerile lui Raoul. Îndrăgitul artist a avut parte de o dramă personală, atunci când i-a murit mama în urma unei lungi suferințe. Și încă suferă și el! Prin ce trece acum și cât de greu îi este sufletul, Raoul și-a deschis inima pentru Ciao.ro! S-a mutat în casă nouă, și-a făcut singur design-ul interior și e plin de suprize. Ce îl întregește pe Raoul? Știe doar el! Un lucru e cert! Este complet!

Raoul, cum e sfârșitul acesta de an pentru tine? Cât de intens?

Tot anul acesta a fost unul plin pentru mine. Turnee interne și internaționale, lansarea unui album, realizarea propriului meu Podcast “Față în față cu Raoul”, colaborări numeroase ca și compozitor și textier.

Am auzit că te muți în Turcia! Am văzut că mergi foarte des pe acolo și îți place!

Istanbulul e o destinație la îndemână. E aproape de noi.  Merg foarte des pentru că sunt îndrăgostit de acest oraș, de cultură, de obiceiuri, de tot. Merg des pentru că toți prietenii mei știu că eu cunosc orașul bine. Fără voia mea am ajuns ghid.

A fost o explozie zilele trecute la Istanbul, în zona Taksim! Ce părere ai? Bine că ai evitat-o și că nu te-a prins pe acolo!

Lumea nu a fost niciodată un loc sigur. Tragediile nu sunt niciodată repere ale unei vieți liniștite.

De câte ori te-ai jucat cu focul în viața ta? Ai fost vreodată la un pas de a ți se întâmpla ceva înfricoșător?

Nu mă joc cu focul și nu mă leg la cap dacă nu mă doare. Nu din pragmatism. Am o strategie personală care îmi simplifică existența.

Cum este relația ta profesională de acum cu Mirabela Dauer?

Una bună. Anul acesta s-au lansat câteva melodii noi scrise de mine pentru ea. Și clipuri și duete.

Care sunt alegerile lui Raoul

Ce îi datorezi?

NU TREBUIE!
Nu datorez nimic nimănui. Sunt exact așa cum vreau și nu vreau să fiu pradă cuvântului “trebuie”! Nu trebuie nimic în viață. Am făcut alegeri pentru că așa am simțit, pentru că așa am gândit și pentru că așa m-am construit. În jurul meu sunt oameni care benevol mă iubesc pentru că așa simt ei. Casa mea e locul în care eu mă primesc cu drag. În suflet am loc suficient cât să încapă tot ce mă face bun. A nu fi cum așteaptă lumea nu e rău. Pentru că nu “trebuie”. “Trebuie” apare când responsabilitățile se îneacă în frustrări, temeri, complexe, iluzii.
De ce să complic? Viața e simplă și foarte scurtă. Iubesc, vizez, trăiesc. Atâta timp cât “trebuie”, mie nu îmi trebuie!

Cum ești tu acum? Ți-ai revenit cât de cât după pierderea mamei? Ce este în sufletul tău?

Pierderea mamei e cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla. Sunt la locul meu cu sufletul împăcat dar întristat pentru totdeauna.

Cu ce ne surprinde Raoul în această perioadă? Ce proiecte noi pregătești?

Pregătesc un album nou și vă țin la curent.

Te-ai mutat în casă nouă și ești fericit! Când nu ești pe scenă și ești acasă, ce îți place să faci?

Să gătesc. Să fac design interior.

Ce fel de femeie trebuie să stea lângă Raoul, ca să îl completeze pe deplin?

Nu sunt incomplet. Nu am nevoie să fiu completat. Am nevoie să fiu susținut. Și am parte de asta în intimitatea mea.

Publicat: 23 nov. 2022, 12:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă