FOTO. Cum arată Pamela Anderson la 53 de ani

Publicat: 01 Jul. 2020, 14:28 Vedete

A făcut istorie în tinerețea ei și a rămas în mințile multor bărbați. Pamela Anderson a ajuns acum la 53 de ani și e și mai fericită cu ceea ce a reușit să facă în viață, dar și cu modul în care arată acum.

Celebra blondină, care a apărut de 14 ori pe coperta Playboy nu renunță să se pozeze sexy și nud. Pamela Anderson a fost și este una dintre cele mai apreciate figuri feminine din industrie. Vedeta din ”Baywatch” a postat o serie de imagini foarte hot!, sexy și…nud. Prima oară a apărut pe coperta revistei pentru adulți la vârsta de 23 de ani, chiar în conacul lui Hugh Hufner.

Când s-a lăsat fotografiată dezbrăcată pentru prima oară, Pamela ar fi început chiar să plângă: „Eram atât de confuză. I-am spus mamei mele despre ofertă şi ea mi-a zis s-o fac. Şi am făcut-o. Mi-a fost atât de ruşine că m-am îmbolnăvit. (…) Prima dată când am pozat în Playboy am plâns”, arată Impact.ro.

Pamela Anderson are peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare. În cele peste 2000 de imagini postate pe rețeaua de socializare, blondina postează și poze în care arată foarte sexy și naturală. Internauții acuză că e mult prea slabă și i se văd coastele, dar Pamela este fericită cu trupul ei!

View this post on Instagram

Take your power back 🌸 #tigereye

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

Pamela Anderson și soțul ei, Jon Peters, s-au despărțit după 12 zile

N-ai fi crezut că ar putea să existe o astfel de situație, dar totuși există! Pamela Anderson și soțul ei, Jon Peters, s-au despărțit după 12 zile, după ce s-au căsătorit. Se pare că celebra actriță  i-a cam golit conturile fostului său partener. Acesta a afirmat că în cele 12 zile cât i-a fost soție, Pamela a cheltuit 200.000 de dolari, fără a mai pune la socoteală banii dați pentru înlocuirea garderobei ei.

„Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru, în condiţiile în care ne-am separat pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viaţă şi unul de la celălalt”, a precizat ea.

Publicat: 01 Jul. 2020, 14:28 Vedete
Pe aceeași temă