Nuntă în showbiz! Actrița s-a căsătorit cu bărbatul pe care l-a întâlnit acum 30 de ani

Publicat: 22 Jan. 2020, 08:21 Vedete

Alt cuplu și-a pus pirostriile, după atât timp! Este vorba despre Pamela Anderson și regizorul Jon Peters.

Cei doi se cunosc de foarte mult timp, dar abia acum au decis să se căsătorească. Astfel că, actrița în vârstă de 52 de ani, Pamela Anderson, care a făcut senzație în ”Baywatch” și a devenit cunoscută de atunci, s-a căsătorit cu bărbatul pe care l-a întâlnit în urmă cu 30 de ani și cu care a avut o relație. Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, care a produs ”Superman”, ”Flashdance”, ”A star is born”, s-a însurat cu una dintre cele mai râvnite blonde din showbiz.

Evident, ceremonia a avut loc în Malibu, în ”tărâmul celor bogați”. Cei doi au început să își dea întâlnire abia de anul trecut, după ce blondina i-a dat papucii fotbalistului Adil Rami. Pare uimitor, dar cei doi se află la cel de-al cincilea mariaj.

Pamela spunea despre fotbalistul alături de care a avut o relație că era violent cu ea, astfel punând capăt relației: „Am încercat să-l părăsesc în repetate rânduri. M-a rănit foarte rău, fizic şi mental. Este un narcisist înspăimântător. Era extrem de gelos, paranoic, mi-a alungat prietenii, oamenii cu care colaboram. M-a izolat astfel încât să nu mai pot vorbi cu nimeni. Mă acuza mereu că sunt cu alţi bărbaţi. Nu aveam voie să consum alcool decât în prezenţa lui. A fost ca într-o închisoare, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Uneori era de-a dreptul crud cu mine. Vara trecută m-a tras de păr şi m-a tăvălit pe jos pentru că am încercat să mă despart de el”.

Publicat: 22 Jan. 2020, 08:21 Vedete
Pe aceeași temă