Pamela Anderson si-a scos vila luxoasa din Malibu la inchiriat! Ce chirie COLOSALA cere pentru o singura luna

Publicat: 29 iun. 2017, 13:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Pamela Anderson si-a scos vila luxoasa din Malibu la inchiriat! Vedeta care in anii ’90 facea furori in Baywatch si-a scos casa pe piata imobiliara. Actrita de la Hollywood tocmai a terminat lucrarile de renovare pentru vila din Malibu. Dorind sa scoata ceva bani pe ea, a decis sa o inchirieze.

Conform Trulia, locuinta ei de vis are un pret piperat. Cine doreste sa locuiasca in casa vedetei trebuie sa aiba portofelul gros. Pamela Anderson cere o chirie de 50.000$ pe luna! Dar locatia chiar este de vis si isi merita toti banii. Daca ii ai 🙂

Pamela Anderson a cumparat vila din Malibu in urma cu 9 ani. La vremea respectiva a platit 1,8 milioane de $ pe ea. Acum, dupa renovari, locuinta ei valoreaza 7 milioane de $. Asta da afacere! Locuinta din Malibu are 3 dormitoare si 3 bai.

Locuinta este formata din 2 corpuri de cladire separate de o piscina. Camera de cinat are vedere catre piscina si cladirea cealalta a vilei. In dormitorul principal se afla o baie imensa in care se afla o cada Picasso si o sauna uscata.

Terasa dintre case este din lemn si extrem de spatioasa. Pe ea se afla numeroase sezlonguri pentru lenevit langa piscina.

Aceasta mai are, pe alta terasa etajata, 2 paturi pentru stat la soare si bronzat in voie. In a doua cladire, care are vedere spre piscina, se afla 2 dormitoare si o baie.

Citeste si: „Pamela Anderson s-a cuplat cu un fotbalist din Franta! Este cu aproape 20 de ani mai tanar ca ea. Cei doi se afiseaza in public”

Publicat: 29 iun. 2017, 13:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă