Fiica lui Gheorghe Dinca, legatura dubioasa cu traficantii de carne vie! Alexandra si Luiza, trimise in Italia?

Publicat: 07 Aug. 2019, 10:38 Ciao.ro

Fiica lui Gheorghe Dinca a plecat in Italia. O ancheta a descoperit ce facea ea acolo, de ce a plecat si cu cine are legaturi.

Alexandra si Luiza, trimise in Italia? Despre fiica criminalului din Caracal stim deja ca a avut o legatura cu un traficant de carne vie in Italia. Daniela Dinca a facut facultatea de Farmacie si unul dintre profesorii de la facultate a angajat-o. La scurt timp dupa ce a angajat-o a aflat ca a furat din gestiune 120 de milioane. In acel moment ii face plangere penala si incepe un dosar pe numele ei, iar apoi femeia fuge in Italia pentru a strange bani. L-a sunat ulterior pe cel pe care il furase si ii spune ca ii trimite toti banii inapoi, cu conditia sa retraga plangerea.

Prof. dr. Alexandru Lazău a povestit tot ce s-a întâmplat într-un interviu la Antena 3.

‘Nu purta numele de Dincă, ci de Bălan Daniela, era căsătorită atunci. A lucrat la noi la firmă ca angajată într-o farmacie, în 2011, prin septembrie, până în 2014, prin aprilie. În primii ani am fost foarte mulțumit de ea, își vedea de treabă, își făcea serviciul așa cum trebuie, doar că prin 2014, la un inventar pe care l-am făcut la punctul de lucru am constatat un minus, o diferență de circa 12.600 de lei, pe care nu putea să-i justifice.

Fiica lui Gheorghe Dinca, legatura dubioasa cu traficantii de carne vie! Alexandra si Luiza, trimise in Italia?

Era singură în magazin, ea gestiona toate produsele din magazin. N-a știut cum să justifice, iar în final și-a dat demisia și a plecat. Noi am repetat inventarul după încă o săptămână, minusul a crescut cu vreo încă 1.300 de lei în loc să scadă și apoi și-a depus demisia.

I-am și cerut demisia. Am vrut să recuperăm, ea nu a fost de acord și atunci am făcut o plângere penală la Poliție. Cred că depus și ea declarație de mai multe ori, nu și-a recunoscut vina, iar într-un final polițistul mi-a spus că a acceptat să-și acopere minusul.

Am înțeles că a fost în Italia, unde a făcut rost de bani, și și-a acoperit datoria pe care a avut-o la firma noastră. Dosarul s-a închis din momentul respectiv. Prin faptul că a depus acei bani înseamnă că și-a recunoscut vina’, a spus prof. dr. Alexandru Lazău.

Profesorul a povestit ce a simtit atunci cand a aflat ca cea care l-a pagubit este chiar fiica criminalului din Caracal.

‘A fost un moment deosebit de neplăcut pentru mine pentru că colegii ei din firmă practic mi-au arătat pe telefonul mobil să văd cine e Dana Bălan. E fiica criminalului. E incredibil. Am fost oripilat’.

Publicat: 07 Aug. 2019, 10:38 Ciao.ro
Pe aceeași temă