Mama Luizei, declaratii pline de durere! „Vreau adevarul! Chiar daca e o cenusa, chiar daca e un os!”

Publicat: 07 aug. 2019, 09:47 Autor: D. C. Ciao.ro

Parintii fetei sunt devastati de durere dupa ce se pare ca Gheorghe Dinca ar fi recunoscut locul unde a aruncat ramasitele Luizei dupa ce a aras-o si pe ea ca pe Alexandra.

Mama Luizei, declaratii pline de durere! „Vreau adevarul!” Luiza Melencu in varsta de doar 18 ani este cel mai probabil a doua victima a criminalului din Caracal iar parintii ei sunt disperati pentru ca ea a disparut din luna Aprilie.

Din cate se pare dupa mai bine de o saptamana de la retinere, Gheorghe Dinca le-ar fi dat anchetatorilor detalii si despre ce s-a intamplat cu Luiza, prima fata pe care a rapit-o inaintea Alexandrei. Desi familia si rudele au depus plangeri la politie si au ajuns sa faca petitii inclusiv la Ministrul de Interne Carmen Dan sau presedintele Klaus Iohannis, ancheta nu a fost deloc una temeinica iar politistii din Caracal nu au facut demersurile necesare pentru a descoperi ce s-a intamplat cu fata lor.

Mama Luizei, declaratii pline de durere!

Acum insa Gheorghe Dinca se pare ca i-ar fi condus pe anchetatori spre locul unde a aruncat ramasitele ei dupa ce a ars-o exact ca pe Alexandra, in arzatorul improvizat de el in curte.

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică, în 14 aprilie, din Caracal, unde a ajuns de la 10 kilometri distanţă, din Dioşti, judeţul Dolj, pentru a retrage bani de la un bancomat. Mama fetei lucra, la acea vreme, în Anglia, în baza unui contract temporar, şi îi trimisese bani pentru o pereche de pantofi sport pe care şi-o dorea mult. Cinismul criminalului a mers pana acolo incat barbatul a sunat-o pe mama Luizei si i-a spus sa stea linistita ca fata ei este bine si ca a plecat in Anglia sa faca bani.

„Ce pot să vă spun, decât că eu, una, m-am simţit umilită, din toate punctele de vedere. Uitaţi-vă în ce situaţie am ajuns! Luptăm de trei luni de zile pentru Luiza, iar dacă nu era cazul Alexandrei, cazul Luizei era muşamalizat. Unde n-am făcut petiţii… la preşedinte, la doamna ministru, multe petiţii, chiar am făcut tot ce mi-a stat în putinţă.

Am deschis toate uşile, dar eu le deschideam, ele se-nchideau. Chiar vreau adevărul. Sunt conştientă că sunt două variante, or viu, or mort, dar vreau să ştiu. Chiar dacă e o cenuşă, chiar dacă e un os, chiar că e… Dar nu vedeţi că acest monstru îşi bate joc?!“, a mai spus Georgeta Melencu pentru Adevarul.

Rudele sunt revoltate pentru ca si-au dat seama ca anchetatorii nu au facut nimic ca sa-l gaseasca pe cel care le-a rapit fiica iar acum dupa ce Alexandra a reusit sa sune la 112 anchetatorii s-au mobilizat si si-au dat seama ca de fapt au pe maini un criminal in serie.

Publicat: 07 aug. 2019, 09:47 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă