A fost facut portretul lui Gheorghe Dinca si reies informatii surprinzatoare: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

Publicat: 07 aug. 2019, 09:19 Autor: Simona Ciao.ro

Un celebru criminolog italian, Ursula Franco, a facut cateva dezvaluiri cu privire la portretul lui Dinca.

A fost facut portretul lui Gheorghe Dinca. Un celebru criminolog contesta ce au spus altii cu privire la caracterul si personalitatea lui Gheorghe Dinca, dupa ce a analizat in amanunt crimele din Caracal.

Astfel, Ursula Franco a tras concluzia conform careia criminalul este un monstru care nu este capabil sa aiba vreo remuscare pentru tot ceea ce a facut in acest timp.

A fost facut portretul lui Gheorghe Dinca

„Cu cea mai mare probabilitate, este un sociopat sadic, din punctul meu de vedere cu un IQ redus. El este un subiect lipsit de conștiință morală, incapabil să simtă vinovăție și remușcări pentru acțiunile comise”, a declarat criminologul italian Ursula Franco pentru Hotnews.

Criminologul mai este de parere ca Gheorghe Dinca nu a actionat de unul singur iar Alexandra si Luiza nu au fost singurele sale victime, iar tehnica folosita de asasin, de a-si cauta victimele la volanul masinii sale a facut imposibila capturarea lui mai devreme.

„Dincă ar fi avut multe elemente de partea lui: faptul că nu cunoștea victimele și faptul că motivația nu era una obișnuită, clasică, ci o motivație de ordin psihologic/intrapsihic. Prin urmare, nu se putea ajunge la el nici prin intermediul victimei, nici prin intermediul motivației” a mai spus acesta, potrivit realitatea.net.

Noi informatii schimba cu totul cazul de la Caracal: „Probele au fost puse recent acolo”

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, vine cu informatii socante care pot da peste cap tot ce stiam pana acum despre crimele de la Caracal. Avocatul Tonel Pop are mari dubii cu privire la oasele gasite de anchetatori in padurea de langa Caracal.

„Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte ușor. Eu sunt foarte mirat, cum, după atâtea ploi, cenușa și oasele erau la suprafața ierbii? Deci, să ne înțelegem, osemintele și cenușa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la șapte metri distanță.

Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torențiale, prin micile inundații, normal că acea cenușă, știm și noi, se împrăștie, se duce, se diluează.

Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent acolo. Sacii erau curați. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curați și cenușa la suprafață”, a spus avocatul Tonel Pop la RTV.

Publicat: 07 aug. 2019, 09:19 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă