Gheorghe Dinca a primit bani prin transferuri bancare. Se verifica daca acestia provin din infractiuni

Publicat: 07 aug. 2019, 10:03 Autor: Simona Ciao.ro

Anchetatorii nu au liniste deloc zilele acestea, iar acum o noua informatie pare sa rastalmaceasca tot.

Gheorghe Dinca a primit bani prin transferuri bancare. Criminalul din Caracal ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare iar anchetatorii verifica operatiunile pe care barbatul le-a efectuat.

Acestia vor sa afle daca exista o legatura intre aceste venituri si comiterea unor infractiuni. Surse judiciare au precizat ca Gheorghe Dinca ar fi beneficiat de mai multe sume de bani.

Gheorghe Dinca a primit bani prin transferuri bancare

In decursul zilei de azi, anchetatorii au reluat verificarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, unde acesta a spus ca a ucis două tinere. Procurorii DIICOT au gasit luni un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele.

Dinca sustinea ca este vorba despre ramasitele umane ale Luizei Melencu, pe care ar fi ucis-o in luna aprilie, in aceeasi zi in care a sechestrat-o.

A fost facut portretul lui Gheorghe Dinca si reies informatii surprinzatoare: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

Un celebru criminolog italian, Ursula Franco, a facut cateva dezvaluiri cu privire la portretul lui Dinca. Un celebru criminolog contesta ce au spus altii cu privire la caracterul si personalitatea lui Gheorghe Dinca, dupa ce a analizat in amanunt crimele din Caracal.

Astfel, Ursula Franco a tras concluzia conform careia criminalul este un monstru care nu este capabil sa aiba vreo remuscare pentru tot ceea ce a facut in acest timp.

„Cu cea mai mare probabilitate, este un sociopat sadic, din punctul meu de vedere cu un IQ redus. El este un subiect lipsit de conștiință morală, incapabil să simtă vinovăție și remușcări pentru acțiunile comise”, a declarat criminologul italian Ursula Franco pentru Hotnews.

„Dincă ar fi avut multe elemente de partea lui: faptul că nu cunoștea victimele și faptul că motivația nu era una obișnuită, clasică, ci o motivație de ordin psihologic/intrapsihic. Prin urmare, nu se putea ajunge la el nici prin intermediul victimei, nici prin intermediul motivației” a mai spus acesta, potrivit realitatea.net.

Publicat: 07 aug. 2019, 10:03 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă