Brigitte si Florin Pastrama au mari probleme cu banii! Ea si-a scos la vanzare vila din Timisoara dupa ce n-a reusit sa vanda apartamentul de la mare!

Publicat: 07 Aug. 2019, 09:17 News 3

Dupa ce au pierdut 100.000 de euro cu nunta lor, acum cei doi se gandesc cum sa faca rost de bani. Din pacate proprietatile Brigittei nu prea se vand.

Brigitte si Florin Pastrama au probleme cu banii! Ea isi vinde vila! Brigitte si Florin Pastrama se pare ca au nevoie de bani mult mai mult decat le place lor sa lase public sa se vada. Fosta sotie a lui Ilie Nastase este pusa pe lichidat proprietati.

Brigitte a incercat initial sa-si vanda apartamentul de la mare pe care l-a primit cadou de la Ilie Nastase. Situat in Mamaia in unul dintre cele mai luxoase complexuri aflate chiar pe plaja, Brigitte s-a gandit ca ii va fi usor sa il vanda cu pretul de 180.000 de euro.

Brigitte si Florin Pastrama au mari probleme cu banii!

A aparut si la Catalin Maruta in emisiune si i-a facut reclama apartamentului, aratand in detaliu „luxul” pe care l-a scos la vanzare. Chiar si asa nimeni nu s-a aratat interesat de proprietate desi ulterior fara sa faca prea mare valva Brigitte chiar a redus pretul imobilului la 150.000 de euro. Acum Brigitte incearca sa faca rost de bani altfel, scotand la vanzare vila pe care o are in Timisoara.

“De vânzare vilă de lux în Dumbrăviţa, cartierul dinspre pădure, situată într-o zonă discretă, liniştită. Teren in proprietate 600 m2, suprafata utila 160 m2 impartiti in doua corpuri de cladire: 100 m2 respectiv 60m2, in care actualmente sunt o bucatarie, o baie si sala de sport.”, se arată în anuntul postat chiar de ea.

“Are piscină de 5×11 m. Se vinde complet mobilată şi utilată. Toate materialele folosite la finisaje sunt din gama lux. Partea de instalatii este Romstal, iar mobilierul interior şi exterior este Mobexpert. Corpul principal („casa mare”) are trei dormitoare, camera de zi, sufragerie, terasă închisă, terasă deschisă, o bucătarie”, este descrisă proprietatea.

“Construcţia este din anul 2010. Acoperiş de ţiglă, izolaţie exterioară de polistiren. Are toate utilităţile. Preţ uşor negociabil, 194.000 euro”, se mai scrie în anunţ, care se încheie cu o remarcă ciudată, postată de Brigitte: “Această casă este subevaluată”.

Principalul motiv pentru care Brigitte ar incerca sa scape de proprietati si sa faca rost de bani este ca dupa nunta cu Florin Pastrama cei doi au ramas cu o gaura consistenta in buget, de aproximativ 100.000 de euro. Lucru pe care chiar ei l-au declarat public dupa ce au spus de mai multe ori cat i-a costat intreaga nunta si cati bani au facut din dar. La fel de bine este posibil ca stilul lor de viata sa nu fie sustinut de veniturile pe care le au, cel putin in cazul lui Florin au aparut mai multe voci care au spus ca in realitate el este un tip fara posibilitati materiale.

Publicat: 07 Aug. 2019, 09:17 News 3
Pe aceeași temă