Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină: „Chiar sunt pregătită…”

Publicat: 04 feb. 2023, 10:23 Autor: Camelia Vedete

Brigitte Pastramă ni s-a confesat pentru CIAO.RO și a mărturisit că după 4 ani de relație abia acum ea și soțul ei se simt din ce în ce mai bine împreună!

În plus, Brigitte știe cât de mult își dorește Florin Pastramă să aibă un copil împreună și s-a declarat mai mult decât pregătită pentru asta!

Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină

“Ne completăm, suntem una! La început a fost mai greu, eu eram foarte exigentă cu pretențiile pe care le aveam despre el, iar el era foarte la început în  credință pe care o îmbrățișăm în momentul de față împreună. Și, încet  încet, certurile noastre sunt mult mai rare decât erau. Aș minți să spun că nu ne mai certăm, dar sunt certuri mult  mai rare decât erau la început. Era o diferență de a vedea lucrurile și acum, având în vedere că amândoi mergem și ne hrănim spiritual din aceeași sursă. În fiecare dimineață noi citim Biblia, noi așa ne hrănim spiritual, e hrană!

„Chiar sunt pregătită…”

Noi citim Biblia separat fiecare și apoi ne rugăm în genunchi, ăsta e momentul nostru! Încercăm să nu plecăm de acasă, să nu ne ducem unde avem treabă fără să facem asta. Chiar ne dorim aceleași lucruri unul pentru celălalt. El se roagă pentru mine, că eu uneori mai am vise zbuciumate, sunt mai sensibilă. Mă mai trage curentul, lucrez înăuntru sau afară și mă simt rău, se roagă pentru mine. Eu mă rog pentru el, pentru familia mea. Ne rugăm unul pentru altul și împreună pentru amândoi. Avem același țel, și lucrul ăsta este acum. După aproape 4 ani împreună începem să ne contopim în relația sufletească”, a dat Brigitte din casă.

Florin Pastramă își dorește nespus un copil cu Brigitte!

Florin Pastramă își dorește extrem de mult un copil cu soția lui, Brigitte. Și speră ca acest lucru să se întâmple în 2023. Se pare că, la rândul ei, și Brigitte este pregătită pentru a deveni mamă din nou.

“Da! Florin își dorește mult de tot să devină tată! Să ne ajute Dumnezeu dar nu mai vrem să forțăm. Eu chiar sunt pregătită, chiar sunt pregătită!”, ne-a mai spus Brigitte Pastramă pentru Ciao.ro!

Publicat: 04 feb. 2023, 10:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×