Brigitte si Pastrama scandal pe costumul de mire: „Da-mi o culoare tiganeasca! Sa mor io daca nu-mi place! Asta-i fa!” / „Eu vin din alta lume, am fost la nunta printului Albert de Monaco!” VIDEO

Publicat: 30 Jun. 2019, 21:51 News 3

Brigitte a luat contact cu lumea buna la bratul lui Ilie Nastas iar acum Pastrama ii vorbeste cu "fa" si vrea sa-si aleaga un costum galben pentru ziua nuntii.

Brigitte si Pastrama scandal pe costumul de mire. „Da-mi o culoare tiganeasca!” Brigitte si Florin Pastrama se apropie cu pasi repezi de nunta iar pe masura ce tensiunea creste si pregatirile sunt in toi apar si scandalurile intre ei din motive banale.

Ultima ocazie care a facut-o pe Brigitte sa fie foarte nervoasa si pe Pastrama sa vorbeasca peiorativ despre ea a fost proba costumului lui de ginere. Pastrama l-a luat ca si cavaler de onoare pe Matei Negrescu, concurentul fotomodel din FERMA care l-a si consiliat in ceea ce priveste alegerile vestimentare pe care le-a facut. Se pare ca Pastrama isi schimba parul, chiar si-a facut implant in Turcia, deci nu e gluma, dar naravul ba.

Brigitte si Pastrama scandal pe costumul de mire

A cerut ceva mai „tiganesc” si se pare ca asta a nemultumit-o total pe Brigitte care s-a ridicat si a plecat dupa ce l-a vazut proband un sacou galben. O alta indicatie pretioasa pe care Pastrama a oferit-o croitorului a fost sa-i faca buzunarele mai adanci pentru ca vin toti lautarii si vrea sa aiba bani de dedicatii.

Florin s-a uitat pe mai multe tipuri de material si modele de sacou si in prima instanta a vrut sa aleaga ceva cu fir de „aur”. A trecut repede peste idee si a inceput sa probeze cateva sacouri pe care i le-a sugerat Brigitte. Se pare totusi ca el avea altceva in cap. Si-a ales un costum „galben pui” dupa ce a cerut: „Da-mi o culoare mai tiganeasca! Sa mor io daca nu-mi place! Asta-i fa!” a fost reactia lui de bucurie dupa ce a probat sacoul.

Cand si-a dat seama ce urmareste Florin si ca cel mai probabil imaginile pe care ea le avea in minte alaturi de sotul ei in ziua nuntii nu vor fi chiar cum si-ar fi dorit, Brigitte a izbucnit si ea: „Mi se pare ca e foarte nesimtit, intrece masura. Vrea costum cu aur, costum galben. E foarte frumos costumul ala din punctul meu de vedere, dar de zi. Eu vin dintr-o lume in care am fost la nunta printului Albert de Monaco, am fost intre regi, intre printi, totusi vin din alt mediu, pe covorul rosu. Cred ca ar trebui sa ma asculte putin.

„N-am cum sa aleg costumul pe care il vrea ea. O sa aleg ce imi place mie si ce am stabilit cu Matei. Brigitte este foarte cicalitoare, are gura aia de nu o spala nici Dunarea. Acum il inteleg si eu pe Ilie saracul cum a suportat-o atatia ani si ceilalti barbati. Cred ca d-aia a ramas singura.” a declarat Pastrama reporterului Pro TV cand a ramas singur dupa ce Brigitte a plecat.

Publicat: 30 Jun. 2019, 21:51 News 3
Pe aceeași temă