Adi Cristea, gol pusca pe internet! Imaginea pe care ‘Printu’ o vrea stearsa de pe internet

Publicat: 30 Jun. 2019, 19:01 Vedete

In prezent, fostul jucator de fotbal are 35 de ani si inca isi aduce aminte acest episod jenant. La vremea respectiva, era cu Bianca Dragusanu.

Adi Cristea, gol pusca pe internet! Incidentul a avut loc in 2010, cand Printu’ era combinat cu Bianca Dragusanu. La vremea aceea, juca fotbal pentru clubul Dinamo, din Bucuresti. Cu toate ca au trecut 9 ani de atunci, Adi Cristea nu poate uita incidentul cand a aparut gol pusca, pe internet.

Poza cu Adrian Cristea, gol pusca a fost publicata in premiera de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

„Am trimis poza unei femei. Asta a fost singura chestie. Cu online-ul ăsta, știi cum e. Din chestia asta am învățat să fiu mai atent. Nu poți să ai încredere în nimeni. Atunci am trimis poza unei iubite. Ei îi trimiteam poza. Contează oamenii de lângă tine”, a declarat Cristea la GSP LIVE.

Adi Cristea, gol pusca pe internet

Cea care i-a luat apararea a fost Bianca Dragusanu. Ea a fost cea care a primit poza de la iubitul ei. Din pacate, imaginea cu pricina a fost stocata pe calculatorul vedetei. Cand l-a dus la service, cei de acolo i-au furat poza cu Adi Cristea gol pusca si au modificat-o in photoshop.

Decaderea unui Print! Adrian Cristea isi plimba iubita in parc, ca un student sarac

„Păi, eu mi-am dus calculatorul la devirusat şi cel care l-a luat să-l repare nu mi l-a mai adus nici astăzi. Aşa au ajuns la Cancan. I-am zis că până vineri fac plângere penală împotriva lui dacă nu-mi recuperez fotografiile. La mine pe telefon se vedea doar bustul, iar de la brâu în jos era o umbră. Cei care au pus mâna pe poze au rezolvat problema asta în photoshop”, declara Bianca Drăgușanu la momentul respectiv, in 2010.

„Cred că era destul de frig în camera în care şi-a făcut poza Adrian Cristea”, a glumit atunci Daniela Crudu.

Decaderea unui Print! Cum a ajuns Adrian Cristea sa piarda tot ce a strans din fotbal

Publicat: 30 Jun. 2019, 19:01 Vedete
Pe aceeași temă