Brigitte Pastrama, replica pentru Magda Vasiliu. Bruneta a pus-o la locul ei, in cel mai elegant mod

Publicat: 30 iun. 2019, 13:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Zilele trecute, fosta prezentatoare tv, cu o cariera de 15 ani in jurnalism, a atacat-o pe fosta sotie a lui Ilie Nastase, actuala Pastrama.

Brigitte Pastrama are o replica pentru Magda Vasiliu dupa ce aceasta i-a facut ‘penibili. Sotii Pastrama sunt la curent cu toate informatiile care apar despre ei, in presa. La unele reactioneaza, la altele nu. In general prefera sa comenteze asupra materialelor care li se par ‘mincinoase’.

Dupa ce Magda Vasiliu s-a luat de cei doi soti, numindu-i ‘un cuplu de penibili’, Brigitte Sfat i-a dat replica. Surprinzator, actuala doamna Pastrama nu a fost deplasata, nu a folosit cuvinte urate, ci doar a preferat sa ii inchida gura Magdei Vasiliu, in cel mai elegant mod cu putinta.

Magda Vasiliu, replici acide la adresa lui Brigitte si a lui Florin Pastrama: „Un cuplu mai stupid rar mi-a fost dat sa vad”

Brigitte Pastrama, replica pentru Magda Vasiliu

„Draga Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastrama pe care o consideri penibila, nu am imprumutat niciodata rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, si-mi plac enorm de mult evenimentele cu staif.

Magda Vasiliu, atac dur la vedetele din Romania: „Sprancene groase, imense, desenate stufos deasupra unor ochi sclipiciosi si boturi exacerbate”

Si eu, si sotul meu, ne permitem sa ne imbracam si incaltam, si chiar sa organizam o nunta de peste 100.000 €. Uneori, opulenta chiar nu este falsa, asa cum crezi. Si poate prostii aia, asa cum ne numesti, au mai terminat si o facultate, gen Dreptul – Florin sau vreo doua – eu…

Adriana Bahmuteanu, oripilata de reactia Magdei Vasiliu la adresa cuplui Brigitte Sfat-Florin Pastrama

Iti sugerez inainte sa arunci cu apelative gratuite, sa te documentezi macar putin. Deoarece este posibil uneori sa cazi chiar tu in penibil”, este mesajul care a fost postat pe contul lui Brigitte Sfat, dar si al lui Florin Pastrama, pe data de 29 iunie, la ora 22.19.

Magda Vasiliu o ataca pe Adriana Bahmuteanu! E scandal intre cele doua vedete

Publicat: 30 iun. 2019, 13:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă