Magda Vasiliu, atac dur la vedetele din Romania: „Sprancene groase, imense, desenate stufos deasupra unor ochi sclipiciosi si boturi exacerbate”

Publicat: 02 Mar. 2019, 14:45 Vedete

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare TV, n-a mai rezistat si a facut afirmatii dure la adresa anumitor vedete.

Fosta prezentatoare a lasat un mesaj pe Facebook, in care se observa indignarea acesteia cu privire la modul in care anumite vedete se prezinta in fata telespectatorilor.

Aceasta este bulversata atat de aspectul comun al acestora, cat si de comportamentul afisat, facand referire la o anumita emisiune TV, al carui nume nu l-a precizat insa s-a lasat inteles.

„Nu prea mă uit la emisiuni de divertisment. Aseară însă am făcut imprudenţa să urmăresc o astfel de emisiune pe un post românesc. Nu-l numesc, pentru că oricum ceea ce am remarcat este valabil pentru oricare altă televiziune. Glume trase de păr, veşnice aluzii sexuale şi trucuri de magie vechi, prezentate că fiind o minune nemaivăzută.

Dar ceea ce mă bulversează efectiv este machiajul doamnelor şi domnişoarelor. Sprâncene groase, imense, desenate stufos deasupra unor ochi sclipicioşi/negricioşi, pomeţii daţi în exces cu blush sclipicios, boturi exacerbate şi mult, prea mult fond de ten adunat în riduri împreună cu pudra menită să-l fixeze.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Mar. 2019, 14:45 Vedete
Pe aceeași temă