De ce e singură acum Magda Vasiliu? “E o decizie matură, nici eu nici fostul soț nu mai avem 20 de ani!”

Publicat: 22 apr. 2021, 12:42 Autor: Dora Bazavan Vedete

Magda Vasiliu, fosta vedetă Prima TV, trăiește alături de fiul său de 11 ani în Italia.

Acolo locuiesc de 4 ani, de când Vlad a avut probleme de sănătate și a fost tratat în Peninsula. Vedetă a mărturisit într-un interviu că este singură și  a detaliat  decizia pe care a luat-o cu privire la viața ei sentimentală în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

La Exclusiv VIP, Magda Vasiliu a declarat că decizia separării de soțul ei a fost luată de comun acord. „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care, sincer, nu îmi doresc să o comentez, cu atât mai mult cu cât nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Probabil când treci prin multe lucruri așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad, probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis, de comun acord, să mergem  fiecare pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional…În momentul de față sunt singură. E o decizie pe care am luat-o de comun acord, e o decizie matură,  nici eu nici fostul soț nu mai avem 20 de ani!”, a mărturisit Magda Vasiliu.

Întrebată de viața din Italia și alegerea făcută de a locui acolo, Magda Vasiliu a mai completat: “Orice mamă normală la cap în momentul în care se confruntă cu asemenea situație, nu mai ține cont de nimic și face alegerea care i se pare și care s-a dovedit a fi cea mai bună pentru copilul ei. Slavă Domnului, Vlad este bine acum”.

Nu se mai întoarce în țară!

Pentru că sistemul de sănătate din Italia nu se compară deloc cu cel din România, fosta stirista a decis că pentru sănătatea fiului său cel mai bine este să locuiască acolo și să beneficieze de toate condițiile pentru ca lui Vlad să îi fie bine.

“Vlad e un copil care a depășit o boală cumplită, dar acum e bine. Și, ca orice copil normal, iese cu bicicleta, iese cu copiii. Și a căzut, cum cad toți copiii. În cazul lui te gândești că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanța a ajuns în 5 minute. În 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat, au făcut radiografia și mi-au spus: “Plecați cu elicopterul la Roma, având în vedere istoricul lui medical”. L-a luat elicopterul, a fost o desfășurare extraordinară de forțe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasă. Chiar mă gândeam în elicopter ce făceam dacă eram în țară!

Consider că Italia a făcut enorm pentru copilul meu! Din păcate, nu mă mai întorc în România! (…) Vlad s-a maturizat,  știe ce înseamnă boala asta, știe că este puternic. Privind în urmă, mă gândesc că Vlad a avut o forță extraordinară!”,  a mai adăugat Magda Vasiliu la Prima TV.

S-a căsătorit de trei ori

Fosta prezentatoare de la Prima TV are la activ trei căsătorii eșuate. După doi ani de căsătorie, în anul 2003 vedetă a divorțat de baritonul Valentin Vasiliu. Magda Vasiliu s-a căsătorit apoi cu tatăl băiețelului sau de 11 ani acum, Vlad, Andrei Vintilescu, de care a divorțat în toamna lui 2014, că mai apoi, în anul 2015 să se căsătorească cu Cosmin Stoian. De Cosmin, se pare că Magda s-a despărțit în Italia, probabil și din cauza tuturor problemelor pe care le-a întâmpinat cu starea de sănătate a fiului ei, în ultimii patru ani.

 

Publicat: 22 apr. 2021, 12:42 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă