Brigitte e disperata sa vanda apartamentul de la mare! „Am cerut 180.000! Doar in draperii am bagat 200 de milioane! 7.000 de euro m-a costat numai tavanul!”

Publicat: 30 iun. 2019, 01:05 Autor: D. C. Vedete

Cei doi vor sa vanda apartamentul din Mamaia, iar Brigitte a facut o trecere in revista a tuturor investitiilor pe care le-a facut acolo.

Brigitte e disperata sa vanda apartamentul de la mare! Cei doi soti Pastrama vor sa faca rost de bani pentru a-si acoperi costurile de nunta ca in povesti la care viseaza si incearca sa mai lichideze din proprietatile ei.

Ce omite sa spuna Brigitte atunci cand vorbeste despre apartamentul ei pe care vrea sa-l vanda este faptul ca acest apartament l-a primit cadou de la Ilie Nastase, care de asemenea are si el un alt apartament in bloc si sunt chiar vecini.

Acum Brigitte nu mai suporta gandul ca ar putea da nas in nas cu fostul sot, cand merge la mare cu Pastrama al ei, si vrea sa scape de proprietate, dar nu sub orice forma ci pe bani grei.

Brigitte e disperata sa vanda apartamentul de la mare!

Desi zice ca vrea 180.000 de euro, este dispusa sa il vanda si cu 150.000 dat fiind ca ea nu a platit pe imobil decat imbunatatirile de lux pe care le-a facut. In timp ce Brigitte facea un tur al casei cu o echipa de la Pro Tv ca sa vada cei interesati ce proprietate e pe piata, Pastrama facea glume pe seama „mostenirii” lasate de Ilie Nastase.

Brigitte a tinut sa-i atraga atentia lui Florin ca are asteptari mari de la el pentru copilul pe care planuiesc sa-l faca impreuna: „Cine se lauda ca face cadouri, face cadouri putine. Stai sa-ti fac un copil, direct apartamentul pe numele lui. Nici nu se va naste si trebuie sa-i iei apartament.”

Brigitte si-a prezentat apartamentul ca fiind unul de lux in care a cheltuit o gramade de bani si pana si cestile de cafea si farfurioarele au costat 5.700 de euro.

Cat a costat apartamentul din Mamaia al lui Brigitte

„Eu am cerut 180.000 de euro. Am bagat peste 60.000 de euro, 7.000 de euro am bagat numai in tavan. 1.500 de euro este candelabrul asta si 700 de euro o aplica. Am dat 200 de milioane pe draperii. Vreau sa vand apartamentul pentru ca Ilie si actuala lui nevasta si-au luat aici apartament la etajul 3. E atat de mare lumea asta incat putem chiar sa nu ne deranjam unii pe altii, nu prea as mai veni foarte mult pe la Mamaia.” a explicat ea cat de mult a costat-o amenajarea si motivul pentru care acum vrea sa vanda.

Intre timp Florin Pastrama se gandea sa il invite pe Ilie Nastase la nunta lor si ii multumea pentru faptul ca el acum bea apa din vesela de mii de euro cumparate de acesta de la Monaco: „Daca in apartament a bagat 60.000 de euro, iti dai seama ce casa trebuie sa-i fac lui Brigitte? Uite farfuriile astea sunt luate din Monte Carlo si vreau sa-i multumesc lui Ilie pentru ele. Lui domnul Ilie ii doresc o casnicie fericita alaturi de sotia lui, dar eu vreau sa-l cunosc. Il invitam la nunta.”

Brigitte insa l-a tot certat pe Pastrama si i-a cerut sa nu mai vorbeasca sub nicio forma, dar mai ales peiorativ, de Ilie Nastase. Pastrama insa a iesit pe balcon de unde avea un dialog fictiv cu „vecinul” Nastase care are un apartament in blocul de vis a vis.

Publicat: 30 iun. 2019, 01:05 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă