Adela Popescu, despre viata cu 3 baieti in casa! „Eu nu cred in casniciile in care femeia conduce!” VIDEO

Publicat: 29 iun. 2019, 23:13 Autor: D. C. Vedete

Adela Popescu urmeaza sa revina la "Vorbeste lumea", dar pana atunci se bucura din plin de viata de proaspata mamica si de vacantele cu baietii ei.

Adela Popescu: „Eu nu cred in casniciile in care femeia conduce!” Adela Popescu a nascut in urma cu aproape 7 luni si deja a ajuns la greutatea dinaintea sarcinii dupa ce a slabit vizibil. A venit la Maruta in emisiune unde a vorbit despre casnicia ei cu Radu Valcan, vacantele cu familia si posibilitatea de a mai avea inca un copil. Desi si-a luat o pauza de la televiziune Adela Popescu este foarte ocupata cu cei doi baieti ai sai, Alexandru si Andrei care o tin toata ziua in priza.

Andrei, baietelul cel mic tocmai traverseaza o perioada in care nu prea mai doarme noaptea iar asta ii face pe Adela si Radu sa stea si ei destul de mult timp „de veghe”. Chiar daca la cel de-al 2-lea copil sunt mult mai relaxati decat la primul chiar si asa Adela recunoaste ca viata in 4 este mai grea decat in 3. Totusi nu exclude ca sa mai aiba inca un copil, dat fiind faptul ca ea provinde dintr-o familie cu inca 2 frati.

Adela Popescu, despre viata cu 3 baieti in casa

Catalin Maruta a laudat-o pentru modul in care arata iar Adela a fost foarte sincera si deschisa si a recunoscut ca se straduieste sa revina la greutatea initiala: „Nu am revenit chiar la forma initiala, dar nu conteaza pentru ca mie sotul meu imi spune ca arat chiar mai bine acum. Ar mai fi vreo 3 kilograme, sa stii ca ma duc si la pilates si mai am grija si ce mananc. Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa fiu mama de baieti, toata viata m-am vazut mama de fete.”

 Adela Popescu: „Eu nu cred in casniciile in care femeia conduce!”

Adela Popescu se bucura de perioada cat sta acasa cu cei doi copii si tocmai s-a intors dintr-o vacanta din Egipt si urmeaza sa plece in Cipru. De fiecare data cand au plecat in afara tarii cu cei doi baieti Adela si Radu Valcan au luat cu ei si familia care i-a ajutat cu transportul si copii in resorturile unde au mers.

Adela Popescu se vrea o mama relaxata: „Andrei, baietelul nostru cel mic, de aproape 7 luni, este foarte cuminte. La primul copil eram eu mai panicata, mai anxioasa si nu stiam sa ma bucur de momentele foarte linistite pe care ni le oferea. Am in continuare lapte si alaptez cu mare drag, copilul mananca foarte bine, este foarte grasun si a inceput si diversificarea.”

Despre posibilitatea de a mai face un copil si despre viata cu 3 baieti in casa Adela a fost la fel de sincera si chiar l-a uimit pe maruta cu declaratia ei despre barbati: „Hai sa o luam usurel caci viata in 4 e frumoasa dar e mai grea decat in 3, dar abia acum simt ca e formula potrivita. Radu arata si mai bine, chestia asta cu copilul l-a motivat si mai mult. Iti dai seama daca ii mai fac unul? E riscant sa arate si mai bine. Eu nu cred in casniciile in care femeia conduce. Nu mi se pare ca ele ajung departe. Barbatul trebuie sa fie barbat.”

Publicat: 29 iun. 2019, 23:13 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă