Pepe se insoara a treia oara! El si Raluca Pastrama au planuri mari la aniversarea de 8 ani de mariaj

Publicat: 29 Jun. 2019, 16:31 News 3

Cei doi soti vor aniversa 8 ani de mariaj cu o noua nunta! Acestia vor sa marcheze acest eveniment intr-un mod unic si alaturi de cei dragi.

Pepe se insoara a treia oara, tot cu Raluca Pastrama, la 8 ani de la nunta lor. Cei doi soti se bucura de acest eveniment alaturi de cei dragi. Artistul a marturisit ca vrea sa marcheze aceasta aniversare intr-un mod inedit. Asa ca va reinventa semnificatiile nuntii de diamant.

Dupa ce Pepe a marturisit cand a facut sex prima oara cu Raluca Pastrama (afla detalii aici), artistul are planuri noi. Acesta a marturisit la Antena Stars ca aniversarea a 8 ani de mariaj va fi, de fapt, nunta de diamant pentru ei. Atat el cat si Raluca isi doresc o noua nunta. Apoi, familia se va pregati de vacanta.

Pepe se insoara a treia oara

„De când ne-am cunoscut facem 8 ani. Prima dată când am mers în vacanță cu ea, am dormit ca frații. N-am dormit nici cu soră-mea adevărată aşa cum am dormit cu ea, în serile alea. A fost foarte frumos. Era cum trebuia să fie. M-am chinuit foarte tare cu lucrurile astea şi am intrat într-o obişnuinţă şi am rămas aşa.

Pepe este dat in judecata de Oana Zavoranu. Cei doi au divortat in urma cu opt ani

Pepe si Raluca Pastrama, nunta de diamant

Am zis că o impresionez că sunt gentil şi aşa am rămas. (…) Vrem să inventăm nunta de diamant. (…) O să mergem într-o vacanţa cu copiii, o să mergem şi separat. Sunt propriul meu şef”, a declarat Pepe la „Star Matinal”.

Pepe se gandeste la Oana Zavoranu? Bruneta a spus adevarul despre fostul sot VIDEO

  • „L-am pus la probă, să văd dacă merită să fie soţul meu.” a declarat Raluca Pastramă.

Raluca Pastrama, schimbare de look! Sotia lui Pepe e greu de recunoscut acum. Ce sexy e!

Publicat: 29 Jun. 2019, 16:31 News 3
Pe aceeași temă