Brigitte Sfat incepe tratamentul de fertilitate. Florin Pastrama vrea sa devina tata

Publicat: 29 Jun. 2019, 14:26 Vedete

Peste cateva zile, pe 7 iulie 2019, cei doi vor avea cununia religioasa. Petrecerea de nunta va fi mare, cu 400 de invitati, si in stil american.

Brigitte Sfat incepe tratamentul de fertilizare. Florin Pastrama vrea sa devina tata cat mai curand. Cu toate ca acestia au marturisit ca intretin relatii intime de 3 ori pe zi, sarcina intarzie sa apara. Motiv pentru care Brigitte si sotul ei au fost la medic.

Cei doi vor sa devina parinti cat mai curand. Brigitte Sfat a inceput tratamentul de fertilizare. Cei doi se iubesc si vor sa aiba un copil impreuna. Prietena lor a dezvaluit ca cei doi au mers la o clinica specializata in fetilitate. Brigitte Sfat si Florin Pastrama spera sa conceapa un copil in luna de miere.

Brigitte Sfat incepe tratamentul de fertilitate

„Florin nu are niciun copil, clar își dorește un copil. Brigitte are 2 copii, dar și-a dorit foarte mult un copil pe care să-l crească cu tatăl, să crească cu 2 părinți. Toți avem țeluri în viață, ea și-a dorit un copil care să crească cu 2 părinți și își dorește acum, cu Florin.

E alegerea ei, dacă ea este fericită, asta este cel mai important, dacă va fi fericită cu Florin, înseamnă că a fost o alegere bună. Dacă ea l-a ales pe Florin, știe că l-a ales cu sufletul, iar în ceea ce privește copilul, ea și-l dorea foarte mult și și-a dorit să-l crească împreună cu tatăl ei.

Brigitte si Florin Pastrama au un ritual ciudat zilnic. Ce fac dimineata si seara

Au început tratamentul, își doresc să ajungă cât mai repede la un rezultat, chiar anul acesta. Este bine, este evident agitată pentru că urmează nunta, sunt atâtea de rezolvat, mai are o săptămână, dar e fericită și eu zic că dacă va fi o relație așa cum sper eu și cum și-o dorește ea, Brigitte va elimina mult din temperamentul ei vulcanic, că ei asta îi trebuie, cineva care să-i ofere liniștea care i-a lipsit”, a spus Diana, prietena lui Brigitte, citata de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Raluca Podea il umileste pe Florin Pastrama! Doamne, ce a putut sa ii faca familiei blondei, dupa ce a parasit-o pentru Brigitte Sfat

Brigitte si Pastrama, combinati la Ferma 2019

Cele doua vedete s-au cunoscut in cadrul emisiunii de la PRO TV. Au impartit aceeasi vila timp de luni bune si au intretinut relatii intime, la tv. Cei doi sustin ca se iubesc si s-au casatorit civil pe 27 mai 2019. Cu toate ca prietenele ei nu sunt de acord cu noua relatie, o ajuta si o sprijina cum pot. Oana Roman este cea care ii organizeaza nunta lui Brigitte Sfat, fosta sotie a lui Ilie Nastase.

Magda Vasiliu, replici acide la adresa lui Brigitte si a lui Florin Pastrama: „Un cuplu mai stupid rar mi-a fost dat sa vad”

Publicat: 29 Jun. 2019, 14:26 Vedete
Pe aceeași temă