Fata de 2 ani, spanzurata in dormitor! Cum a fost gasit trupul ei. Mama trage un semnal de alarma pentru parinti

Publicat: 29 iun. 2019, 12:43 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting

O fetita in varsta de 2 ani a murit accidental. Mama ei a lasat-o in dormitorul fiicei, crezand ca aceasta doarme dusa.

Fata de 2 ani, spanzurata in dormitor din gresala. Micuta Macy Fletcher, de 2 ani, din Marea Britanie, a fost gasita spanzurata de mama ei. Femeia credea ca micuta doarme si a lasat-o singura, in dormitor. Se pare ca fiica ei era, de fapt, treaza.

Dupa ce mama a plecat din camera pentru a face curat in casa, micuta s-a dat jos din pat. Aceasta a inceput sa se joace in liniste, in camera ei. Din nefericire, a fost atrasa de snurul de la jaluzele. Fetita s-a infasurat cu el in jurul gatului, fara sa stie pericolul in care se pune.

Fata de 2 ani, spanzurata in dormitor

Din pacate, snurul de la jaluzea s-a innodat in jurul gatului fetitei de 2 ani. Cand a venit in dormitor, mama ei a inlemnit. A incercat sa o salveze, dar era deja prea tarziu. A sunat de urgenta la politie si la ambulanta. A gasit-o langa geam, cu snurul de gat si capul atarnand. Membrele ei erau lipsite de viata…

Copil de 2 ani, mort după o intervenţie chirurgicală la un spital privat. Ce a patit

Din pacate, nici paramedicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Macy Fletcher, in varsta de 2 ani, a murit spanzurata cu snurul de la jaluzele. Acum, mama ei trage un semnal de alarma pentru toti parintii care au jaluzele in casa. Femeia vrea ca tragedia sa nu se mai repete.

Al treilea copil mort din cauza intoxicatiei cu insecticide la Cantemir

Mama lui Macy Fletcher isi doreste ca jaluzelele cu snur sa fie interzise. Din 1999 si pana in prezent, 30 de copii din Marea Britanie au murit spanzurati de snurul de la jaluzele. Politia a clasat cazul ca o moarte accidentala, informeaza mirror.co.uk.

Copil de trei ani, ARS de viu. Tragedie fara margini in Iasi

Publicat: 29 iun. 2019, 12:43 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă
×