Copil de trei ani, ARS de viu. Tragedie fara margini in Iasi

Publicat: 09 Apr. 2019, 11:14 News 2
Copil de trei ani, ARS de viu. Tragedie fara margini in Iasi

Scene de groaza in localitatea Pausesti, comuna Dumesti, Iasi, dupa ce un copil a ars de viu.

Copil de trei ani, ARS de viu. In decursul zilei de azi un copil in varsta de trei ani s-a stins din viata intr-un mod cumplit, dupa ce a ars de viu intr-un incendiu ce a avut loc in localitatea Pausesti, comuna Dumesti, Iasi.

Autoritatile din Iasi au intervenit rapid dupa ce incendiul violent a izbucnit la primele ore ale diminetii in casa unde cel mic locuia alaturi de parintii lui.

Copil de trei ani, ARS de viu

Copil de trei ani, ARS de viu
FOTO Ziarul de Iasi

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, la fata locului au ajuns trei echipaje, cu 13 pompieri, iar focul a reusit sa fie stins in scurt timp.

Copilul a fost scos din casa de pompieri, insa in stare foarte grava cu arsuri pe intreaga suprafata a corpului. Medicii au incercat sa-l resusciteze, insa manevrele au esuat iar copilul a fost declarat mort.

Potrivit Adevarul, mama copilului de trei ani se afla in curtea locuintei atunci cand incendiul a izbucnit, tatal fiind plecat cu treburi. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi s-au deplasat la fata locului si au demarat o ancheta.

S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa iar mai multe investigatii urmeaza a se face curand.

Publicat: 09 Apr. 2019, 11:14 News 2
Pe aceeași temă