Caz șocant. Trei minori au dispărut dintr-un centru al Direcției Copilului în numai câteva ore

Publicat: 01 Mar. 2021, 10:07 Arhiva

Caz șocant la un centru al Direcției Copilului di Iași. În numai câteva ore, trei minori au dispărut fără urmă! Polițiștii sunt în căutarea celor trei copii.

Pe  27 februarie, poliţiştii Secţiei nr. 4 din Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o fată de 13 ani, Boca Georgiana Cătălina a plecat dintr-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Conform sursei citate, semnalmentele fetei sunt: înălțime 1.75 m, constituție atletică, ten deschis, ochi albaștri, păr șaten, lung.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă din imitație de piele de culoare neagră, colanți de culoare neagră, fiind încalțată cu pantofi sport.

Oamenii legii fac apel la cei care dețin informații cu privire la minora dispărută să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Acesta este al treilea anunț oficial al poliției din Iași, făcut duminică, 28 februarie, cu privire la dispariția de minori din centrele de plasament din municipiu.

Încă doi copii de negăsit

Dodan Nicoleta Roxana are 14 ani iar dispariția ei a fost sesizată în data de 27 februarie poliţiştilor Secţiei nr. 4 din municipiu. Este data la care fata a plecat din centrul de asistență și nu a mai revenit. Semnalmentele fetei dispărute sunt: 1,50 m înălțime, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung, ușor ondulat.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare roz prevăzută cu glugă,  pantaloni de tip jeans de culoare albastră,  fiind încălțată cu pantofi sport.

Persoanele care deţin informaţii de natură să ajute la găsirea fetei trebuie să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Anterior, polițiștii din Iași au distribuit fotografia și semnalmente unui minor, un băiat de 14 ani, a cărui dispariție a fost anunțată duminică, 28 februarie.

Astfel, conform oamenilor legii, în 28 februarie poliţiştii Secţiei  nr. 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, un copil de 12 ani, pe nume Boișteanu Vasile, a părăsit sediul DGASPC.

Băiatul are o înălţime de 1,40 m, greutate de 35 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis, notează antena3.ro.

La data plecării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră prevăzut cu glugă, geacă de culoare neagră,  pantaloni tip jeans de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport de culoare albă cu elemente de culoare roșie.

Sursa foto: antena3.ro

Publicat: 01 Mar. 2021, 10:07 Arhiva
Pe aceeași temă