Cream ataca Pro TV-ul dupa ce sora ei a fost eliminata! „Eu am un contract de confidentialitate! Ne omoram acum pentru 50.000 de euro?” Adevarul din spatele FERMEI! VIDEO

Publicat: 09 apr. 2019, 09:09 Autor: D. C. News 3

Cream a venit in emisiune la Maruta si cu zambetul pe buze a spus o serie de lucruri destul de grave.

Majoritatea au fost despre modul in care decurg lucrurile la FERMA in spatele a ceea ce se vede la televizor.

Cream dupa ce sora ei a fost eliminata! „Ne omoram pentru 50.000 de euro?” Claudia Pavel a venit la Maruta in emisiune sa explice episodul pentru care sora ei a fost eliminata din FERMA dupa doar 24 de ore.

Cream a tinut sa le explice telespectatorilor ca sora ei Paula a fost invitata de Pro TV in Ferma si ca decizia nu i-a apartinut. Maruta a vrut si el sa se stie clar ca Paula a incalcat regulile FERMEI si a fost data afara pentru ceea ce a facut. El le-a spus telespectatorilor ca Paula incerca sa-i convinga pe concurenti sa-si opreasca microfoanele ca sa poata avea discutii intime si sa nu se mai auda la televizor absolut totul.

Ba mai mult intre ea si Brigitte a existat un episod in care au mers in toaleta sa aiba o discutie si ambele si-au oprit lavalierele, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care ea ar fi fost eliminata din FERMA.

Claudia Pavel i-a luat insa apararea surorii ei: „Sor-mea e pozitiva. Ea s-a dus a spus ce a avut de zis si a plecat. Asta cu regulile e discutabila pentru ca dupa parerea mea toata lumea a incalcat regulile. Acum depinde la cine se tine cont si la cine nu. Ea nu i-a convins pe ceilalti de nimic, tie daca iti spune cineva sa te arunci de pe pod, te arunci?

Ea s-a dus sa aiba o discutie cu Brigitte la baie si i-a spus sa isi inchida lavaliera. Ea si l-a inchis, asta inseamna ca ambele au gresit in aceelasi mod. Sa ne intelegem, cand mergeam la toaleta este de bunsimt sa-ti inchizi in general microfonul ca nu vrei sa deranjezi pe altii.”

Cream dupa ce sora ei a fost eliminata! „Ne omoram pentru 50.000 de euro?”

Pe parcursul emisiunii a existat si un moment mai delicat in care Cream a sugerat ca e posibil ca pe filmare sa fi existat momentul cand ei i s-a pus ceva in mancare dar Pro TV a decis sa nu difuzeze acele imagini: „Paula a spus ca exista cineva care mi-a pus ceva in mancare pentru ca eu m-am simtit extrem de rau in special inainte de dueluri si doctorul din FERMA este martorul a ceea ce mi s-a intamplat.

Eu sunt un om foarte sensibil si am un fond alergic foarte grav. Este un subiect destul de delicat pe care Pro TV a decis sa-l difuzeze, eu stiam ca nu am voie sa vorbesc despre acest subiect si tocmai de aceea azi imi este putin teama sa vorbesc despre asta pentru ca am un contract de confidentialitate si nu as dori sa-l incalc.”

Atacurile subtile pe care Cream le-a lansat la adresa producatorilor emisiunii au continuat: „Se filmeaza 24 din 24 si daca s-ar fi vazut pe filmare ce? La televizor sunt doar 3 ore de emisie. Sunt multe chestii care nu au fost sanctionate. Este un subiect extrem de delicat”

„Mie acum show-ul mi se pare un fel de FERMA Groazei. E o atmosfera extrem de agresiva. Nu este nimic calm, nimic linistit. Cred ca educatia si buna crestere n-ar trebui sa ne lase sa ajungem sa ne purtam in halul asta unii cu ceilalti. S-a ajuns pana si la violenta fizica, ceea ce dupa parerea mea e inadmisibil. Hai ma, sunt 50.000 de euro, ne omoram pentru 50.000 de euro? Ti-ar schimba viata 50.000 de euro?” a fost parerea Claudiei despre modul in care se desfasoara acum show-ul.

Despre Ioana Filimon si modul in care ea a fost eliminata din FERMA, Cream nu a avut prea multe cuvinte de lauda: „Am vazut palmele pe care si le-a luat Ioana de la Morosanu iar pentru mine scenele astea sunt absolut grotesti si de neacceptat. La duelul Ioanei cu Gianina am tinut mai mult cu Gianina ca de ea imi place foarte mult.

Comportamentul Ioanei in FERMA nu mi-a placut, nu stiu cum sa spun sa nu jignesc. Mie nu-mi plac femeile sclave. Imi plac femeile vertebrala care spun ceea ce gandesc. Intai a fost sclava lui Brigitte, apoi sclava lui Morosanu, a avut un comportament din asta sclavesc.”

Publicat: 09 apr. 2019, 09:09 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă