Cum arata fiul Ioanei Tufaru. Micutul Luca e bucatica rupta din tatal lui

Publicat: 08 Apr. 2019, 17:49 Vedete

Ioana Tufaru a avut o sarcina buclucasa si fiul ei a venit pe lume prematur. Toata lumea se temea ca nu cumva sa fie afectat pe masura ce creste.

Cum arata fiul Ioanei Tufaru acum? Micutul a crescut, e vesel, frumusel si mereu cu zambetul pe buze. Cu toate ca nu este foarte grasunel, Luca e un copil sanatos, dupa cum sustine mama lui. Ioana Tufaru a nascut pe 9 octombrie 2015. Peste jumatate de an, Luca va implini 4 ani.

Ioana Tufaru si Ionut sunt doi parinti fericiti si mandru de odorul lor. Micutul Luca a crescut si acum merge la gradinita. Toata lumea e uimita sa vada cum arata fiul Ioanei Tufaru la 3 ani si jumatate. Micutul e leit tatalui sau desi mama lui crede ca seamana cu ea. Ioana Tufaru sustine ca fiul ei este sanatos, are imunitatea buna, pofta de mancare si destula hrana sa ii ajunga, in fiecare zi.

Cum arata fiul Ioanei Tufaru

  • ”Cred că seamăna cu mine înainte de inelul montat în stomac. Mănâncă întruna. Spre deosebire de mine însă face şi multă mişcare, aleargă încontinuu, clar o să-l facem fotbalist. Am făcut multe prostii la viaţa mea, dar această familie pe care o am acum, adică Luca şi Ionuţ, îmi spală toate păcatele.
  • Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, are părul mai lung, i s-au mai modificat şi trăsăturile, dar tot frumos este. Şi eu şi Ionuţ îl adorăm”, a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro. Ioana Tufaru risca sa ramana fara copil. Cine vrea sa i-l ia pe micutul Luca

Ioana Tufaru a slabit

Fiica Andei Calugareanu a fost mereu grasa. Aceasta a avut grave probleme de sanatate. Abia mergea si abia se putea apleca pentru a isi lega sireturile. Dar cu ajutorul lui Catalin Maruta si a unor oameni buni, Ioana Tufaru a slabit. Dar efectul yo-yo s-a vazut in cazul ei, la cateva luni.

Cu toate ca s-a chinuit mereu cu greutatea ei, Ioana Tufaru nu se da de ceasul mortii. A slabit 70 de kg si e fericita ca poate tine pasul cu fiul ei. In urma cu 9 ani, aceasta a suferit prima operatie de micsorare a stomacului. A dat jos 30 de kg atunci.

In 2017, pentru ca nu a mai tinut dieta, Ioana Tufaru s-a ingrasat la loc. Aceasta a ajuns sa cantareasca 165 de kg. In octombrie 2018, medicul care a operat-o i-a montat un inel grastric.

  • „Nu îmi mai e foame! Mi se face după mult timp, după 4-5-6 ore. Uit, dacă mă iau cu altă treabă, dacă stau cu Luca. Sunt mai uşoară cu aproape 70 de kilograme! Acum am 95 de kilograme. Dl. doctor mi-a dat a doua şansă. Mi-a spus că e ultimul tren pentru mine. Vreau să slăbesc şi mai mult. 70-75 de kilograme, cu indulgenţă. Vreau să rezov şi problemele de sănătate, sunt cam delăsătoare. Sper să mai reduc din marele meu viciu, fumatul!”, a declarat Ioana Tufaru la Teo Show.
Publicat: 08 Apr. 2019, 17:49 Vedete
Pe aceeași temă