Pepe se gandeste la Oana Zavoranu? Bruneta a spus adevarul despre fostul sot VIDEO

Publicat: 26 apr. 2019, 14:30 Autor: D. C. News 3

In Joia Mare, bruneta a fost invitata in cadrul emisiunii lui Dan Capatos. La XNS, Oana a facut mai multe dezvaluiri despre viata ei, dar si despre Pepe.

Pepe se gandeste la Oana Zavoranu? Aceasta intrebare a aparut in gandurile tuturor celor care au vazut clipul video al piesei ‘Imi pasa’. Oana Zavoranu sustine ca sotul ei se gandeste la ea, si acum. Pepe e casatorit de peste 5 ani cu Raluca Pastrama cu care are doua fetite.

Cu toate astea, bruneta sustine ca Pepe se gandeste la ea si se vede clar in videoclipul ‘Imi pasa’. Oana Zavoranu sustine ca tanara din videoclip seamna cu ea. In plus, aceasta e de parere ca, daca Pepe era fericit cu sotia pe care si-a ales-o, nu mai canta despre trecut.

Pepe se gandeste la Oana Zavoranu? VIDEO


‘‘M-a sunat toată lumea să mă întrebe ce părere am despre melodie. I se face prea multă reclamă omului ăsta. Trebuie să vin cu vreo dovadă că e vorba de mine în piesă? De ce strânge fotografiile? Să întrebăm telespectatorii dacă melodia este pentru Fiona (n.r. actuala soţie a lui Pepe) sau este pentru mine, aşa mai mănâncă şi el o pâine pe spatele meu. Vine Paştele, îi urez sănătate.

Pe el îl durea gura să zică că nu este pentru mine? De ce nu a ales el să facă un clip cu momentele fericite din viaţa lui şi a ales să facă un videoclip despre trecut? El a apărut supărat pe munte. Fata din poză seamănă cu mine. El ce să spună? Îl bătea Fiona acasă, nu avea cum să vorbească.

Îl rog pe Connect-R să îmi facă şi mie o piesă în care mă gândesc la Tudi (n.r. un fost iubit de-al Oanei). Nu îmi pronunţi numele (n.r. referindu-se la Pepe), dar faci melodii despre mine. El a rămas cu mine şi o să rămână toată viaţa. Se gândeşte la mine. Melodia e frumoasă că aduce referire la mine. Eu dau valoare piesei”, a spus Oana, la Antena 1. De ce e slaba Oana Zavoranu. Vedeta a marturisit ce face pentru o silueta trasa prin inel.

Oana Zavoranu nu il mai vrea pe Pepe

  • ‘Niciodată nu m-aş întoarce la Pepe, doar dacă aş fi nebună. Eu nu mă gândesc la el. Am un soţ minunat pe care îl iubesc. Mi se spune des că el şi acum plânge după mine. Eu nu am resentimente vizavi de el, doar că niciodată nu a avut curajul să vină să spună că a greşit că a făcut tot circul la tv sau că m-a târât prin instanţe’, a mai adaugat ea. Pepe este dat in judecata de Oana Zavoranu. Cei doi au divortat in urma cu opt ani
Publicat: 26 apr. 2019, 14:30 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă