Fiica lui Iosif Rotariu, la inchisoare! Romina Rotariu a primit 4 ani si 4 luni, cu executare, dupa ce a batut un copil VIDEO

Publicat: 26 apr. 2019, 12:18 Autor: D. C. Vedete

In vara anului 2018, un clip video a iesit la iveala in mediul online. In el, angajata unei crese batea cu bestialitate un copilas nevinovat.

Fiica lui Iosif Rotariu, la inchisoare! Romina Rotariu a primit 4 ani si 4 luni, cu executare, dupa ce a batut un copil. Incidentul a avut lui in vara anului 2018. Aceasta era angajata la cresa care este, de fapt, afacere de familie, informeaza libertatea.ro.

Fiica lui Iosif a fost condamnata la inchisoare. Sentinta ei este de 4 ani si 4 luni, dupa gratii, cu executare. Decizia nu este definitiva. Romina Rotariu poate contesta hotararea judecatoreasca in instanta. Fiica lui Iosif Rotariu are 33 de ani si sustine ca are probleme de sanatate.

Fiica lui Iosif Rotariu, la inchisoare – 4 ani si 4 luni cu executare


Pe langa sentinta cu executare primita, Romina Rotariu trebuie sa plateasca daune. Instanta judecatoreasca a stabilit ca ea sa dea familiei victimei suma de 100.000 de euro. Incidentul din vara lui 2018 a socat Romania.

Romina a batut un copil in varsta de 2 ani. Acesta frecventa cresa familiei sale de cateva luni. In urma abuzului fizic suferit, copilul s-a ales cu un picior fracturat. Cand a fost intrebata de ce a facut asta, vinovata a spus ca a suferit o criza de diabet si nu s-a putut controla.

Copil, batut de ingrijitoare pana i s-a rupt piciorul

Un copil a fost batut cu bestialitate de femeia care trebuia sa aiba grija de el. Incidentul a avut loc intr-o cresa din Timisoara, afacere de familie.

Copil, batut de educatoare pana i s-a rupt piciorul. Victima are doi ani si ar fi fost batut de mai multe ori de ingrijitoare. Agresoarea copilului din Timisoara este fiica fostului fotbalist internațional Iosif Rotariu. Femeia are 33 de ani si e lipsita de mila.

Cresa in care femeia lucreaza este afacerea familiei fotbalistului. Conform Opinia Timisoarei, parintii au reclamat incidentul la politie in iunie 2018. Au luat copilul acasa cu piciorul rupt si l-au dus la spital.

Publicat: 26 apr. 2019, 12:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă