VIDEO! Daniel Rotariu, romanul desfigurat cu acid de iubita lui din Anglia a devenit tata! Are un copil cu asistenta care l-a ingrijit in spital!

Publicat: 28 Dec. 2018, 13:28 Life

Fosta lui iubita care l-a desfigurat cu acid este acum inchisa pe viata in inchisoare iar el se straduieste sa-si refaca viata.

Daniel Rotariu, romanul desfigurat cu acid de iubita lui din Anglia a devenit tata! Daniel Rotariu, în vârstă de 31 de ani, din Dumbrăvița, județul Timiș, a devenit victima iubitei sale, care l-a atacat cu acid în timp ce dormea, suferind arsuri grave pe o treime din suprafața corpului și pierzându-și vederea.

Cazul lui a devenit celebru in toata lumea dupa ce la cateva luni dupa ce si-a revenit si a iesit din spital Daniel arata ca un monstru si toate publicatiile de „scandal”. Agresiunea s-a produs în luna iulie 2016, în casa în care locuiau cei doi, în Leicester. În ziua tragediei, Daniel și iubita sa Katie Leong, mai în vârstă cu 21 de ani decât românul, s-au certat aproape tot timpul.

Românul s-a dus la culcare în jurul orei 20, fiind trezit din somn de senzația unei arsuri puternice. Chiar Daniel cumpărase acidul sulfuric cu o concentrație de 96%, la cererea iubitei sale, care i-a spus că îl va folosi pentru a curăța bijuteriile. Acțiunea brutală a femeii a fost cauzat de gelozia sa, suspiciunea sa că ar fi înșelată de Daniel fiind alimentată de conștientizarea diferenței de vârstă dintre ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Dec. 2018, 13:28 Life
Pe aceeași temă