Flavia Mihasan este INSARCINATA! Chiar vedeta a dat vestea cea mare

Publicat: 28 dec. 2018, 13:02 Autor: Simona Vedete

Vestea cum ca Flavia ar fi insarcinata a circulat mult timp pe internet, insa nimic nu a fost sigur. De data aceasta, Flavia a zis TOT.

Craciun de poveste pentru Flavia si iubitul ei Marius Moldovan! Acestia asteapta primul lor copil iar cei doi sunt extrem de entuziasmati.

„De acum înainte, vom sărbători totul altfel :)? Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi. ?? #16weekspregnant #firsttimeparents #happyholidays??♥️”, a fost mesajul postat de Flavia pe Instragram, alaturi de o poza cu Marius Moldovan langa bradul de Craciun.

Dupa cum era de asteptat, felicitarile au inceput sa curga pentru viitorii parinti, felicitandu-i si urandu-i Flaviei sarcina usoara.

Flavia Mihasan este INSARCINATA

 

Vezi această postare pe Instagram

 

De acum inainte, vom sarbatori totul altfel :)? Cel mai frumos cadou e pe drum si ne-a ales pe noi. ?? #16weekspregnant #firsttimeparents #happyholidays??♥️@moldovanmariuss

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) pe

„Wow! Sa fiți sănătoși! O binecuvântare în viața voastră!”, „The best moments! ?????”, „elicitări!!! Sa aveți o viata frumoasa împreună, și un bebe la fel de frumos ca voi!!Cred ca ai facut alegerea perfecta! ??”, „Felicitări!! Și eu tot 16 săptămâni am!!! Sarcină ușoară!!! ❤️” au fost doar cateva dintre comentariile fanilor ei.

Vecina de la Neata’ cu Razvan si Dani a declarat in multe randuri ca isi doreste sa devina mama, si se pare ca in sfarsitul visul i se va indeplini.

Publicat: 28 dec. 2018, 13:02 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă