Rihanna este in doliu dupa ce o prietena de-a ei a murit de cancer: „Am pierdut un spirit frumos”

Publicat: 28 Dec. 2018, 10:55 Vedete

Rihanna sufera dupa ce o fana si prietena de-a ei a murit dupa o lupta apriga cu cancerul, pe care a pierdut-o chiar in ziua de Craciun.

Artista, in varsta de 30 de ani, a postat un tribut induiosator pe pagina de Instagram pentru Monia, o fana care ulterior i-a devenit si prietena cantaretei.

Rihanna a postat o poza alaturi de Monia, in care si-a exprimat durerea: „Navy Angels! In acest Craciun am pierdut un spirit frumos care a fost care a fost un stalp de rezistenta pentru toata lumea”.

Cea mai mare parte din prietenia noastra a fost petrecuta in spital sau in biroul doctorului. Aceasta fotografie a fpst facuta cu doar cateva luni in urma, in care ea s-a uitat la mine si a zis : <>. Nu voi uita niciodata frica zarita in ochii ei din acea zi.

Rihanna este in doliu

Rihanna este in doliu

Insa ea a mers inainte, ducand lupta in fiecare zi cu multi oameni sustinand-o la fiecare pas. Suntem cu totii indurerati de acest lucru. Niciodata nu vei fi uitata! Te iubesc, ingerul meu @moniasto, zboara in pace.”

Rihanna si Monia s-au cunoscut in iunie in Londra. L acea vreme, Monia a spus pe Instagram ca „mi s-a rupt inima” spunandu-i Rihannei ca a revenit cancerul insa Rihanna a fost foarte grijulie si a sustinut-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri) pe

Publicat: 28 Dec. 2018, 10:55 Vedete
Pe aceeași temă