Apărea în fiecare dimineață la Antena 1, dar și-a dat demisia: „Voi merge acasă deocamdată, ne liniştim puţin la cap”

Publicat: 19 mai 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Neața cu Răzvan și Dani, matinalul de pe Antena 1, a rămas fără un om. Și-a dat demisia de la Antena 1 după ani întregi de colaborare.

Jurnalistul Bogdan Radu Ocnaru a anunțat că a plecat de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1. El a declarat că s-a încheiat acest capitol din viața lui și că nu va mai fi coleg cu Dani Oțil și Răzvan Simion. Ocnaru nu a explicat de ce și-a dat demisia din această televiziune după 2 ani de colaborare.

Jurnalistul a lucrat și la Digi 24. S-a alăturat postului în 2011, înainte de lansare, petrecând 9 ani acolo. În 2020, acesta și-a dat demisia de la Digi24. El a lucrat și la Observator.

„Un clișeu, dar trebuie să spun: s-a mai încheiat un capitol! Colaborarea mea cu Neatza s-a terminat. Au fost vreo doi ani, doi ani în care am făcut altceva decât în ceilalți 15 de până acum. A fost o experiență, asta sigur! Mulțumesc pentru atenție”, a scris Bogdan Ocnaru pe Facebook.

Neața cu Răzvan și Dani! Un alt jurnalist a plecat de la Antena 1

Și Laurențiu Rădulescu, jurnalistul care a transmis informații direct din Ucraina, și-a dat demisia din această televiziune. În 2018, el s-a alăturat echipei Observator, dar acum a ales să încheie colaborarea. Reporterul le-a mulțumit șefilor și colegelor pentru toate momentele petrecute împreună.

„Din păcate foto nu „mă ajută” foarte mult ca să descriu ultimii 4/5 ani din Antena 1. Dar sunt făcute în locuri în care, din păcate, jurnaliştii ajung. Sau „din fericire”, continuând să cred că dacă lumea n-ar vedea atrocităţile comise ar fi mult mai săracă… informaţional.

Ce vreau să spun este că sunt recunoscător ultimilor ani şi celor care au avut încrederea de mă trimite să transmit din astfel de zone, cum le spunem noi. De la şefi, patroni, care investesc bani mulţi în astfel de deplasări, mai ales redacţia, operatorii şi asistenţii care vin cu tine”, este mesajul scris de Laurențiu Rădulescu.

El a mai spus plecarea sa este cauzată de motive persoanele. Jurnalistul încă nu știe ce va face pe viitor.

„Cei care au fost lângă mine… mă înclin, cei care sunt mă fac să continui. Iar cei care rămân, credeți-mă, merită apreciaţi.Voi merge acasă deocamdată, ne liniştim puţin la cap şi apoi o să vedem ce va fi, dacă voi pleca pe un proiect personal sau dacă voi rămâne în presă”, a spus acesta.

Publicat: 19 mai 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×