VIDEO! Viralul zilei! O vulpe, hranita de un turist in masivul Bucegi la Cabana Padina! „S-au domesticit şi animalele sălbatice!”

Publicat: 28 Dec. 2018, 12:45 News 3

Nu se intampla foarte des ca o vulpe sa fie atat de prietenoasa si sa vina atat de aproape in contact cu oamenii.

Viralul zilei! O vulpe, hranita de un turist in masivul Bucegi la Cabana Padina! Cele mai simpatice imagini din aceasta perioada vin de la un tursti din Bucegi care s-a intalnit cu o vulpe foarte prietenoasa.

Daca ursii din Brasov sunt deja celebri pentru incursiunile lor in oras in zona tomberoanelor de gunoi pentru a gasi de mancare, acum a venit si randul vulpilor sa coboare in „civilizatie” si sa fie foarte prietenoase cu oamenii. Filmuletul de mai jos a fost realizat de un grup de turisti in zona Cabanei Padina, in masivul Bucegi acolo unde o vulpe a coborat in zona drumului fiind probabil infometata. Vulpea era atat de calma incat s-a apropiat foarte mult de turisti si a mancat o felie de paine chiar din mana unuia dintre ei. Turistii au filmat si si-au facut poze cu vulpea iar acum imaginile strang deja sute de aprecieri pe Facebook.

Vulpea nu s-a arătat deloc speriată de atenţia acordată, iar după ce a luat masa s-a restras în pădure. Turistii au fost si ei surprinsi de intalnirea mai putin obisnuita: „Ia uite mă, vulpea ia din mâna omului, nu am văzut aşa ceva! S-au domesticit şi animalele sălbatice!”

Viralul zilei! O vulpe, hranita de un turist in masivul Bucegi la Cabana Padina!

Publicat: 28 Dec. 2018, 12:45 News 3
Pe aceeași temă