VIDEO! Experiment incredibil! Care este diferenta dintre a fuma tigari normale si tigari electronice! Imaginile astea sigur te vor face sa te lasi!

Publicat: 28 Dec. 2018, 12:25 Life

Diferentele sunt impresionante intre cele doua tipuri de fumat si cine a ramas inca la tigarile clasice ar trebui sa vada imaginile astea.

Care este diferenta dintre a fuma tigari normale si tigari electronice! Departamentul de Sanatate Publica din Anglia a facut recent un experiemnt prin care a vrut sa arate cat de nocive sunt tigarile normale in comparatie cu inlocuitoarele lor mai moderne.

Desi tigarile eletronice care se vand in prezent sunt produse de aceeasi mari producatori de tutun se pare ca acestea sunt mult mai putin periculoase pentru sanatatea consumatorilor in comparatie cu tigarile clasice. Testul a vrut sa arate consumatorilor cantitatea de reziduuri toxice care ajunge sa ramana in plamanii fumatorilor dupa doar 16 pachete de tari in comparatie cu acelasi numar de tigari fumate printr-un dispozitiv electronic care nu arde tutunul. In bolurile prin care trecea fumul din tigari au fost plasate mai multe straturi de bumbac iar la final se putea observa cat de mult si-au schimbat culoarea.

320 de tigari au fost „fumate” artificial in timpul acestui experiment pentru a vedea cum arata plamanii unui fumator dupa aceasta perioada. Este mai mult decat evidenta diferenta intre tigarile clasice si cele electronice pentru ca la final desi si cele electronice si-au lasat urma pe bumbacul alb, diferenta era izbitoare.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Dec. 2018, 12:25 Life
Pe aceeași temă