Cazul Caracal. Un document legat de experiment ar fi dispărut de la dosar!

Publicat: 17 Dec. 2019, 14:46 News

Noi informații în cazul Caracal. Un document legat de experimentul făcut în ”casa ororii” ar dispărea din dosar! Este vorba despre experiemtul cu butoiul lui Gheorghe Dincă.

Potrivit RTV, s-a cerut reaudierea lui Gheorghe Dincă și suplimentarea probelor depuse la dosar.

„S-a solicitat printre altele a se confirma de către specialişti care e temperatura la care a fost supusa fiecare bijuterie care a fost găsită în butoi şi în lizieră. Nu exista acest raport si va spun că temperaturile de topire a acelor metale din care sunt făcute bijuteriile respective sunt inferioare din temperatura la care au fost supuse oasele. (…) Mai pe românește inelul din argint se topea înaintea arderii osului şi a dispărut nu se știe ce e cu el (…) Documentul. Ştiu sigur că s-au cerut aceste lucruri. Am informații concrete, dar nu a mai apărut și răspunsul. Cum îi întrebi îi pici cu ceară”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Fizicienii de la Turnu Măgurele s-au implicat în cazul Caracal

”Specialiștii INML au încercat să extragă fără succes ADN din resturile osoase. Au reuşit să stabilească doar că ar aparține unei tinere de 15-19 ani. Acum, unele probe au fost trimise specialiștilor de la Institutul de la Măgurele.

Surse autorizate susțin că au fost comparate urmele de reziduuri din butoiul în care Dincă ar fi ars trupurile victimelor sale cu cele găsite pe fragmentele osoase calcinate.

La institutul din Măgurele există un tomograf mult mai puternic decât aparatele similare de la INML și Institutul Național de Criminalistică”, menționează știriletvr.ro.

Publicat: 17 Dec. 2019, 14:46 News
Pe aceeași temă