VIDEO! Are 21 de ani si sufera de o boala incurabila! Picioarele ei sunt ca ale unui elefant!

Publicat: 28 Dec. 2018, 11:32 News 3

S-a nascut cu o malformatie genetica extrem de rara in lume care face ca membrele celor afectati sa se umfle incontrolabil.

Are 21 de ani si sufera de o boala incurabila! Picioarele ei sunt ca ale unui elefant! Tanara din imagini este din India si de foarte multi ani se lupta cu o boala care din cate se pare o va face sa nu mai poata sa mearga deloc.

Tawheeda are picioarele atat de mari incat niciodata de cand s-a nascut nu a putut sa poarte nicio forma de incaltaminte. Are dureri foarte puternice si de la an la an picioarele, dar mai ales talpile ei continua sa se umfle si mai mult si asta o transforma intr-o adevarata statuie de piatra.

A mers la scoala pana in clasa a 8-a, dar cand a trebuit sa continue la liceul a ales sa renunte la scoala pentru ca nu se putea deplasa in satul vecin acolo unde era liceul. Tanara a fost vazuta de mai multi medici de-a lungul timpului dar din pacate niciunul nu a putut sa-i puna un diagnostic concret sau sa-i opereze picioarele pentru a le aduce la o forma normala.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Dec. 2018, 11:32 News 3
Pe aceeași temă