VIDEO! Omul a carui fata se topeste! Cum arata barbatul cu o tumora pe fata care l-a facut sa arate ca un monstru!

Publicat: 15 Feb. 2019, 14:33 Life

Fata lui pare ca se topeste, are dureri zilnice si medicii i-au spus ca tumora lui va continua sa creasca atata timp cat va trai.

Omul a carui fata se topeste! Cum arata barbatul cu o tumoare pe fata! Barbatul din India care a socat pe toata lumea cu fata lui cazuta i-a uimit pe medici cum poate sa supravietuiasca asa.

Subhash Chand traieste in India si este proprietarul unei mori si aparent duce o viata cat se poate de normala, doar ca fata lui este una care nu seamana deloc cu a unui barbat la varsta a doua.

Tumoarea care s-a extins pe partea dreapta a fetei lui l-a lasat fara un ochi, urechea i-a cazut si falca si o parte din maxilar sunt si ele grav afectate. Sufera de aceasta boala inca de la varsta de 20 de ani si este o „mostenire” genetica pe care a primit-o de la mama lui care si ea a avut aceeasi suferinta, dar la un nivel mai putin grav.

„Multi oameni rad de mine dar mie deja nu mai imi pasa ce cred altii despre felul in care arat eu.” a declarat barbatul. Acum are doi nepoti care nu se sperie de el si adora sa petreaca timp cu bunicul lor. Starea lui de sanatate insa pare sa se agraveze odata cu trecerea timpului iar medicii sunt ingrijorati.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Feb. 2019, 14:33 Life
Pe aceeași temă