O femeie este „mancata de vie” de o tumora giganta, localizata pe picior si coapse

Publicat: 01 Apr. 2019, 15:09 Life
O femeie este „mancata de vie” de o tumora giganta, localizata pe picior si coapse

Femeia in varsta de 28 de ani se teme ca umflatura nu va inceta sa creasca niciodata.

Karina Rodini, in varsta de 28 de ani, din Sao Paolo, Brazilia, a fost diagnosticata cu neurofibromatoza tip 1 (NF1) cand avea doar doi ani. Mai este numita si boala von Recklinghausen si este una din cele mai frecvente boli genetice, care afecteaza tegumentul si sistemul nervos.

Insa abia in anii adolescentei tumora a inceput sa se dezvolte masiv iar copiii au inceput sa-si bata joc de ea. In prezent, cu tumora care cantareste 40 de kilograme, Karina nu poate sa munceasca si a inceput sa fie exlusa din comunitatea in care traieste.

O femeie este „mancata de vie” de o tumora giganta

O femeie este

Doctorii nu au reusit sa tina sub control tumora giganta, Karina fiind nevoita sa ceara ajutor medicla in India. Femeia este extrem de ingrijorata fiindca tumora a atins o dimensiune uriasa.

„Teama mea este ca tumora nu va inceta vreodata sa creasca, si voi ajunge intr-un punct in care n-o sa stiu ce sa mai fac. Partea mea stanga este complet afectata” a spus Karina, potrivit DailyMail.

In plus, aceasta conditie ii afecteaza vederea si se chinuie sa vada clar cu ochiul stang. Karina Rodini a trecut prin sapte operatii si proceduri pentru a i se extirpa tumora, insa de fiecare data creste mai mare.

Doar un kilogram de carne poate fi extirpat la fiecare procedura pentru ca pierde prea mult sange. Dupa ultima procedura desfasurata intr-un spital public in octombrie anul trecut, tanara a spus ca picioarele i s-au dublat ca dimensiune.

Din aceasta cauza nu poate sa-si gaseasca haine pe masura si se chinuie sa doarma, pentru ca nu poate sta confortabil. De asemenea, sufera si de scolioza fiindca coloana vertebrala i s-a curbat.

Pentru mai multe poze click AICI.

Publicat: 01 Apr. 2019, 15:09 Life
Pe aceeași temă