Femeia de 57 de ani care spune ca a gasit secretul tineretii vesnice! Face amor doar cu barbati de 20 de ani! :)) VIDEO

Publicat: 01 Apr. 2019, 13:03 Life

Multi o numesc 'bunicuta' pe femeia de 57 de ani, dar afacerista nu este nici pe de parte la acea varsta. Cel putin nu mental, pentru ca e mai activa ca multe tinere!

Femeia de 57 de ani se numeste Gaynor Evans si sustine ca s-a culcat cu peste 200 de tineri barbati. Ea a descoperit secretul tineretii vesnice in acest mod surprinzator, fiind de parere ca nu se va mai intoarce vreodata doar la un singur partener amoros!

Mai mult, originara din Marea Britania, aceasta a povestit ca are si o anumita regula cand vine vorba de iesit la intalniri. Niciodata nu se vede cu barbati care sa aiba 30 de ani sau sa fie trecuti de aceasta varsta. Asa spune ca se mentine mereu tanara, desi multi s-au grabit sa ii critice stilul de viata ceva mai neconventional.

Cand vine vorba de relatii intime, Gaynor Evans este foarte selectiva. Totul desi abia divortase de cel de-al doilea sot al sau, cand a inceput sa iasa la astfel de intalniri cu barbati foarte tineri. Ea este de parere ca a descoperit cum sa se mentina tanara, in acest mod, si spera ca va atinge o varsta cat mai ridicata, datorita sexului.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Apr. 2019, 13:03 Life
Pe aceeași temă