Directorul Volkswagen, Alexandru Cracui, a murit! Era pe scaunul frizerului cand a suferit infarctul

Publicat: 15 Feb. 2019, 12:29 News 3
Directorul Volkswagen, Alexandru Cracui, a murit! Era pe scaunul frizerului cand a suferit infarctul

Tragedie in Romania! Director de vanzari de la Volkswagen Targu-Jiu a murit subit.

Barbatului in varsta de 35 de ani i s-a facut rau la scurt timp dupa ce s-a asezat pe scaunul frizerului, apucand sa spuna ca ii este rau. Personalul frizeriei a incercat sa faca orice pentru a-l ajuta, insa nu a reusit.

„Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat, conform pandurul.ro.

Directorul Volkswagen, Alexandru Cracui, a murit!

Directorul Volkswagen, Alexandru Cracui, a murit!

Au fost chemati medicii la fata locului, insa nici acestia nu au avut cum sa-l ajute, fiindca Alexandru a murit pe loc. Acesta a suferit un stop cardio-respirator.

„Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a spus medicul Maria Boncea, potrivit evz.ro.

Oamenii din Targu-Jiu sunt indurerati, iar prietenii si colegii de munca sunt inca in stare de soc si nu le vine sa creada ca Alexandru nu mai este printre noi.

„Un om extraordinar, ce a plecat mult prea repede dintre noi, colegul nostru Alex Cracui de la Nurvil Volkswagen Tg. Jiu ne-a lăsat un gol imens si o mare durere tuturor celor ce am avut onoarea sa-l cunoaștem. Drum lin, Alex! Ne vei lipsi mereu!” au spus colegii de munca, potrivit sursei citate.

Publicat: 15 Feb. 2019, 12:29 News 3
Pe aceeași temă