Cantareata Saveta Bogdan a fost in coma timp de 2 zile. Cum s-a intamplat totul

Publicat: 15 feb. 2019, 13:30 Autor: Simona News 3

Indragita artista de muzica populara a trecut prin clipe greu de imaginat.

Aceasta a povestit in cadrul emisiunii „Agentia VIP” ce s-a intamplat cu ea cand era doar un copil. Din nefericire, aceasta a fost in cma timp de 2 zile, iar acest lucru a marcat-o profund, fiind afectata chiar si in ziua de azi de acest eveniment nefericit.

Totul s-a intamplat cand avea frageda varsta de trei ani si fara sa stie, a baut palinca din cazan, fiind sigura ca acolo este apa. Ce a urmat dupa a fost ca un blestem pentru familia ei.

„Am primit telefoane de la lume. Aveam aproape trei ani. Părinții mei făceau pălincă la cazan și m-au pierdut puțin din ochi. Aveam patru frați. Am tras pălincă, am zis că e apă, curgea pe țeavă.

Cantareata Saveta Bogdan a fost in coma

Cantareata Saveta Bogdan a fost in coma

Era să mor, am stat în comă două nopți și două zile. Am căzut și nu… De atunci, nu mai suport alcoolul, nici șampanie, nimic”, a spus Saveta Bogdan, potrivit Cancan.

In decursul anilor, cantareata a mai trecut prin momente grele, ca atunci cand avea 16 ani iar iubitul ei a avut un comportament extrem de agresiv, care a inspaimantat-o.

„Era foarte gelos. Foarte gelos și foarte violent. Dacă mă duceam până la pâine, sărea la mine cu cuțitul! La un moment dat, simțeam că nu mai pot să trăiesc viața aceasta!” a spus aceasta in cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Publicat: 15 feb. 2019, 13:30 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×