Caine, furat din curtea unor oameni, in miez de noapte. Cum au procedat hotii FOTO

Publicat: 14 Feb. 2019, 16:11 Life

Un roman trece printr-o drama la care nimeni nu s-ar fi gandit, niciodata, ca ar putea sa aiba loc. Dar, totusi, e vorba de Romania...

Un caine a fost furat din curtea unor oameni, in miez de noapte. Trei barbati au tras animalul peste gard, fara mila. Este vorba de un pui de labrador. Stapanul animalului, Dan P., a publicat imaginile cu infractiunea, surprinse de camerele video de supraveghere amplasate in curtea proprietatii sale.

Cainele a fost furat din curtea oamenilor miercuri seara, aproape de miezul noptii, in Ludus, Medias. Patrupedul raspunde la numele de Lord. Este un pul de labrador, rasa pura, extrem de prietenor. Acesta este motivul pentru care a si fost furat, informeaza digi24.ro.

Caine, furat din curtea unor oameni din Medias

„In seara de 13.02.2019, ora 23:48, cainele nostru, Lord, un labrador rasa pura, a fost furat de catre trei indivizi. Acestia au fost surprinsi de camerele de supraveghere, iar fata unuia dintre ei este vizibila. In cazul in care recunoasteti persoana, sau vedeti cainele, va rog sa ma contactati in privat. Mentionez ca fapta s-a intamplat in Ludus Mures”, a scris Dan P, pe Facebook. Daca ai vazut cainele, il poti contacta pe stapan AICI.

Publicat: 14 Feb. 2019, 16:11 Life
Pe aceeași temă